"Γιά. Ταξί. Blog" [31/03/2012] - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς "Πίσω στο σπίτι"!

18:04 31/3/2012 - Πηγή: TVNea

 
Αγαπημένε μου αναγνώστη γεια σου! Ελπίζω να περνάς καλά! Σάββατο σήμερα και το "Γιά. Ταξί. Blog" είναι εδώ! Ένα Ταξί. γεμάτο σχόλια, παρατηρήσεις και μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ είδηση που θα συζητηθεί. Ρεπορτάζ και σχόλιο...πάνε πακέτο! Είσαι έτοιμος;

 "Πίσω στο σπίτι" με μεγάλα νούμερα τηλεθέασης!

Ανήκει σίγουρα μέσα στα αγαπημένα προγράμματα της σεζόν! Έχει κερδίσει
τηλεκριτικούς και κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό! Από τις λίγες τηλεοπτικές σειρές με επίκαιρο θέμα, πολλές ατάκες και ελληνικότατο σενάριο! Μιλάμε φυσικά για την αγαπημένη σειρά του Mega "Πίσω στο σπίτι", το σενάριο της οποίας υπογράφει η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα, σεναριογράφος πολλών επιτυχιών. (Άκρως Οικογενειακών, Ευτυχισμένοι μαζί) Δε σας κρύβω πως η συγκεκριμένη σειρά είναι η μόνη, της οποίας δε χάνω επεισόδιο! Με κέρδισε από την αρχή και από ότι φαίνεται έχει κερδίσει και (σχεδόν) 2 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Ελλάδα! Το τελευταίο επεισόδιο άγγιξε το 40,7% στο ΜΟ ενώ στο νεανικό κοινό έκανε 38,8%. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η πρόθεση του καναλιού είναι και την επόμενη σεζόν να γυρίσουν όλοι "Πίσω στο σπίτι" και όπως δείχνουν τα πράγματα κατά 99% (πρώτα ο Θεός) η τηλεοπτική συνήθεια με πρωταγωνιστές τη Μαρία Καβογιάννη και τον Θοδωρή Αθερίδη θα συνεχιστεί από το Νοέμβρη! Το "Γιά. Ταξί. Blog" σας αποκαλύπτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το φινάλε της σειράς. Ένα ανατρεπτικό φινάλε που θα κάνει το κοινό να περιμένει τον δευτερο κύκλο επεισοδίων!

Διαβάστε τη συνέχεια με ένα ΚΛΙΚ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο  Γιά. Ταξί. Blog, ποιο είναι το τέλος της αγαπημένης σειράς "Πίσω στο σπίτι"Επίσης, πως είδα τη σειρά του Α. Ρήγα, που πώς και γιατί επιβεβαιώθηκε το "Γιά. Ταξί. Blog", τι βαθμολογία πήρε η Ε. Παπαρίζου στο Σουηδικό "Dancing", τι εντυπώσεις άφησε (Video) και τέλος πυροβολήστε την Ελευθερία!
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα