"Γιά. Ταξί. Blog" [02/06/2012] - Ένα τέλος, ένα αντίο...και ένα ευχαριστώ!

18:04 2/6/2012 - Πηγή: TVNea
Αγαπημένε μου αναγνώστη καλησπέρα! Σάββατο σήμερα και όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα, το "Γιά. Ταξί. Blog" είναι εδώ! Σήμερα δε θα έχουμε πολύ σχολιασμό και συζητήσεις γύρω από την τηλεόραση! Σήμερα θα μιλήσουμε για το Tαξί.!

Eurovision...ΤΕΛΟΣ!
Αυτό ήταν αγαπημένε μου αναγνώστη! Η Eurovision τελείωσε! Τώρα, υπομονή μέχρι του χρόνου! Η Σουηδία ήταν άξια νικήτρια του διαγωνισμού, ενώ δε σου κρύβω πως πολλές φορές τραβούσα τα μαλλιά μου
με αυτά που έβλεπα! Μα είναι δυνατόν η Ελλάδα και η Κύπρος να πιάνουν πάτο και το ανεκδιήγητο τραγούδι της Ρωσίας να έρχεται στη δεύτερη θέση; Μα είναι δυνατόν; Πόσο καρναβαλοκιτς να αντέξει αυτή η σκηνή; Ξέρεις τι άλλο δεν μπορώ; Τι μιζέρια και τα πικρόχολα σχόλια. Σαφώς και το τραγούδι μας δεν είναι για το πρώτο βραβείο, σαφώς και η Ελευθερία δεν είναι η Tina Turner! Ωστόσο enaugh! Πέσανε πάνω στο κοριτσάκι να το φάνε...λες και έφερε την καταστροφή του κόσμου! Χαλαρώστε λίγο...Για Eurovision μιλάμε...Άμα ήταν έτσι τι έπρεπε να κάνουμε σε όλους τους πολιτικούς;
Πολιτικοί= Σα να λέμε Φώσκολος!

Και μιας και μιλάω για πολιτικούς, δεν ξέρετε πόσο λατρεύω την προεκλογική περίοδο! Ειδική τη φετινή σεζόν που δεν έχουμε πολλά σήριαλ, τα προγράμματα και οι δηλώσεις των πολιτικών είναι μούρλια!!! Το καλύτερο σενάριο, με τους καλύτερους ηθοποιούς...Μια φούσκα που θα σκάσει στις 18 Ιουνίου! Όταν δούμε πως τα σενάρια...έμειναν απλά στα λόγια!!!"Ψηφίστε με! Και εγώ θα κάνω τα γαϊδούρια να πετάνε!"
Ένα τέλος, ένα αντίο...και ένα ευχαριστώ!

Μέσα από το σημερινό μου άρθρο, θα ήθελα να γνωστοποιήσω το τέλος της συνεργασίας μου με το TVNEA! Μετά από 2 χρόνια κοινής πορείας, κοινής παρέας και κουτσομπολιού, ήρθε η ώρα για το δικό μας αντίο! Μετά από 2 χρόνια πολύ επιτυχημένης πορείας έφτασε η στιγμή, οι δρόμοι μας να χωρίσουν! Ήρθε η στιγμή που ο μεγάλος δρόμος θα χωριστεί σε 2 μονοπάτια... Και ο καθένας θα ακολουθήσει το δικό του δρόμο!

Το "Γιά. Ταξί. Blog" ξεκίνησε σαν πλάκα και κατέληξε να γίνει η παρέα για αρκετούς αναγνώστες του Blog. Σε αυτά τα 2 χρόνια καταφέραμε μέσα από αυτή τη στήλη να δούμε με μια άλλη ματιά τον κόσμο της τηλεόρασης! Καταφέραμε να σχολιάσουμε την Ελληνική Showbiz με μια άλλη οπτική γωνία! Βγάλαμε τα Αποκλειστικά μας, κάναμε το κουτσομπολιό μας...Αυτά τα 2 χρόνια κάναμε πολύ καλή παρέα!
Όπως τόνισα και ποιο πάνω,
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα