Γαβράς για ''Μπρούσκο'':« Φέτο θα δείτε ένα πολύ ανεβασμένο ''Μπρούσκο'' »

09:46 17/9/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Μάνος Γαβράς μπήκε στο «Μπρούσκο» και κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω με τον ρόλο του Νικηφόρου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση ύστερα από μια μακροχρόνια απουσία και για πρώτη φορά ανοίγει τα χαρτιά του στο ''TiViSirial''.
Πώς προέκυψε η συνεργασία με το ''Μπρούσκο'';
«Κατά τα τέλη Μαΐου με πήρε τηλέφωνο ο Ανδρέας Γεωργίου και με ρώτησε αν είχα τη διάθεση να περάσω χρόνο στην Ελλάδα φέτο, γιατί
είχε να μου πει κάτι ενδιαφέρον. Έπειτα από λίγες ημέρες και αφού το συζήτησα με τους συνεργάτες μου, πήρα την απόφαση να το κάνω και με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση».
Γιατί επέλεξες τη συγκεκριμένη πρόταση;
«Είχε να κάνει με τον τρόπο που με πλησίασε ο Ανδρέας και στη συνέχεια ο Κούλλης Νικολάου. Είναι άψογοι επαγγελματίες και έδειξαν ότι ήθελαν πολύ να συνεργαστούμε. Αυτό μέτρησε πολύ για μένα. Δεύτερον, κατανόησαν την ιδιαιτερότητα της κατάστασής μου που έπρεπε να φεύγω για το εξωτερικό. Έπειτα έχω να κάνω ελληνική τηλεόραση από το 2008 και θεώρησα ότι θα είχε νόημα να κάνω κάτι που έχει ήδη τεράστια επιτυχία. Μια καινούρια σειρά διέτρεχε το ρίσκο να μην πάει καλά και να διακοπεί ή να έχει τα προβλήματα που βλέπουμε σε άλλα σίριαλ. Δεν σου κρύβω ότι με ιντρίγκαρε πάρα πολύ ο ρόλος μου».
Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές να δουν στον τρίτο κύκλο της σειράς;
«Ένα πολύ ανεβασμένο, σε όλα τα επίπεδα, “Μπρούσκο”. Η σειρά θα προβάλλεται στις 9 το βράδυ και η παραγωγή έχει δώσει μεγάλη σημασία στο επίπεδό της. Υπάρχουν υποβρύχιες σκηνές, σκηνές σε σκάφη, καταδιώξεις με highspeed, γυρίσματα στο εξωτερικό, ενώ έχουν δώσει ακόμη περισσότερη βάση στις ιστορίες και στην υποκριτική. Θα είναι μια χρονιά “αναγέννησης” της σειράς, με νέο ενδιαφέρον και νέες ιστορίες».
Πού πιστεύεις ότι οφείλεται η επιτυχία της σειράς;
«Νομίζω ένας από τους βασικούς λόγους είναι η απόλυτη ισορροπία στο δραματικό-κωμικό στοιχείο, έχει γρήγορη εναλλαγή των ιστοριών και στη συνολική ιστορία το θέμα: Οικογένειες, Κρήτη, παιδιά, έρωτες αγγίζει τον τηλεθεατή. Η σειρά είναι αγαπητή και στους Έλληνες του εξωτερικού που άφησαν μια τέτοια Ελλάδα». http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα