Γ. Κότσιρας: "Δεν κάνω εμφανίσεις γιατί δεν έχω ξεπεράσει ακόμη..."

16:16 21/1/2013 - Πηγή: TVNea
Μία από καρδιάς δήλωση έκανε ο αγαπημένος μας τραγουδιστής και συνθέτης, Γιάννης Κότσιρας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα RealNews και τον δημοσιογράφο Νίκο Κεραμίδα. Ο γνωστός ερμηνευτής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν εμφανίζεται φέτος σε κάποιο νυχτερινό σχήμα, λέγοντας πως δεν το κάνει, διότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου!

"Ήταν ένας από τους λόγους. Ο Μητροπάνος ήταν ένας ήρωας για μένα. Ένας φωτεινός ήρωας, ένα άσπιλο πρόσωπο με απόλυτες θέσεις, ιδεολογικές, κοινωνικές και αθλητικές.
Η προσωπικότητά του πάντα με γοήτευε, ασχέτως αν διαφωνούσα μαζί του σε πολλά θέματα. Αυτές οι διαφωνίες δημιουργούσαν μια πιο ζεστή σχέση και πιο δυνατή γνώση. Για μένα ο Δημήτρης ήταν ένας πολύ-πολύ σπουδαίος άνθρωπος και δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχει φύγει.", τονίζει ο Γιάννης Κότσιρας, ενώ κατέληξε λέγοντας: "Επειδή η προσωπική μου σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν πολύ δυνατή -και με όλη την οικογένειά του- είναι μία απώλεια που δεν έχω ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω."

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ "TV NEA"!
Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ! ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ; ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ; ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ;
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ "TV NEA"!
Keywords
Τυχαία Θέματα