ΦΡΑΗΝΤΕΪΖ - 28.Οκτωβρίου 2011

18:01 28/10/2011 - Πηγή: TVNea

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Παρασκευή σήμερα και ώρα για την καθιερωμένη ματιά στα της αμερικανικής τηλεόρασης. Σήμερα το «Φράηντεϊζ» έχει μικρά νέα γύρω από το «Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου», τον τρίτο κύκλο του «Walking Dead», το πράσινο φως των «Person of Interest» και «Unforgattable» αλλά και την νέα σειρά που πιλοτάρει κανάλι για την ζωή του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.  Πόσα tweets
γράφτηκαν ανά λεπτό στο πρώτο μεγάλο live του αμερικανικού «The X-Factor».
Καλή ανάγνωση,Μετά χαράςMr. Sandman


*Πόσο λέτε να πήγαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα ...
του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στην Αμερική? Το δίκτυο FOX πληρώνει για την διοργάνωση του 2018 στην Ρωσία και για την διοργάνωση του 2022 στο Κατάρ περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια. Για τις ισπανόφωνες περιοχές το δίκτυο Telemundo καταβάλει 600 εκατομμύρια Ευρώ. Σύνολο δηλαδή: ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

*Η εμπορική επιτυχία του «Walking Dead» φέρνει χαμόγελα στο δίκτυο AMC που προανήγγειλε τρίτο κύκλο της πετυχημένης σειράς που πιθανότητα να παίξει από το 2013. Φέτος έχουν προγραμματιστεί πέντε επεισόδια του δεύτερου κύκλου, ενώ για το 2012 προγραμματίζονται έξι επεισόδια του ίδιου κύκλου.

*Πράσινο φως έδωσε το CBS ανακοίνωσε πως οι σειρές του προγράμματος «Person of Interest» και «Unforgiven» θα αποκτίσουν ολόκληρο κύκλο επεισοδίων. Οι δύο πιο πετυχημένες νέες δραματικές σειρές στην Αμερικανική τηλεόραση θα έχουν έτσι συνολικά 22 επεισόδια στον πρώτο τους κύκλο (έναντι 13 που είχαν ανακοινωθεί τον Σεπτέμβρη).

*Η ζωή του καλλιτέχνη της αναγέννησης «Λεονάρντο Ντα Βίντσι» είναι στα σχέδια του καλωδιακού δικτύου Starz. Ήδη το δίκτυο και η εταιρία παραγωγής έχουν βρει τον τίτλο της νέας σειράς που θα ξεκινήσει να γυρίζεται στις αρχές του επόμενου χρόνου και πιθανότατα θα τιτλοφορείται ως «Da Vinci's Demons». Στις τηλεοπτικές οθόνες η σειρά μυστηρίου και ιστορίας από το 2013.

*Στο πρώτο ζωντανό «The X Factor» γράφτηκαν ανά λεπτό 1253 μηνύματα στην κοινωνική σελίδα δικτύωσης twitter. Αυτό ανακοινώθηκε κατά την μετάδοση της εκπομπής, αφού η εταιρία παραγωγής εκτός από προτάσεις για #hashtags ανακοίνωσε πως το twitter θα χρησιμοποιηθεί και για την ψηφοφορία που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τετάρτη. Η φάση των ζωντανών ξεκίνησε ιδιαίτερα δυναμικά -όπως θα δείτε στο αποψινό "Βίντεο της εβδομάδας". 
Νούμερα τηλεθέασης*Ανεβασμένο κατά 10% σε σχέση με τις φάσεις των ακροάσεων ξεκίνησε το πρώτο μεγάλο Liveshow του αμερικανικού «The X-Factor». Περίπου 11,7 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν την συγκλονιστική αποχώρηση πέντε εκ των συνολικά 17 υποψηφίων. Στους 18-49άρηδες τα νούμερα ήταν «καλά» με το μερίδιο να κολλάει στο 11% και στο ποσοστό επί των ανοιχτών δικτύων στο 4.1% (rating). Από τα 20 εκατομμύρια του American Idol, τα 18άρια στο 18-49 το πρόγραμμα είναι εμφανώς χιλιόμετρα μακριά.

Βίντεο εβδομάδας


Keywords
Τυχαία Θέματα