Φουρέιρα: Σε μιούζικαλ και σε μπουζούκια από τη νέα σεζόν!

17:30 7/9/2015 - Πηγή: TVNea
Η φετινή σεζόν θα βρει την Ελένη Φουρέιρα σε δύο διαφορετικούς ρόλους. Η performer έχει επιλέξει να δοκιμαστεί σε δύο διαφορετικά είδη τραγουδιού. Από τη μία θα εμφανίζεται σε έναν χώρο που γνωρίζει πολύ καλά και είναι η πίστα, και από την άλλη θα λάβει μέρος σε ένα μιούζικαλ.

«Το όνειρό μου είναι να κάνω μιούζικαλ και είναι κάτι που ήδη συζητάμε με την Panik» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της ενώ είχε προσθέσει: «Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως όποιος έχει αληθινό ταλέντο σε αυτό που κάνει, δεν είναι κομπλεξικός. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Έκανα μαθήματα υποκριτικής
με τη Ρούλα Πατεράκη και όταν τραγουδούσα με τον Βέρτη ήρθε να με ακούσει στο μαγαζί. Μια σπουδαία ηθοποιός, ένας σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου, ήρθε να με δει στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Φουρέιρα θα συνεχίσει τα μαθήματά της ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας για το μιουζικαλ -περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε τις επόμενες μέρες. Η φετινή σεζόν, όμως, θα τη βρει και στο σχήμα του οποίου θα ηγείται η Πάολα στο ''Teatro'', μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Εκεί η Ελένη Φουρέιρα θα παρουσιάζει το αναμενόμενο -πια- εντυπωσιακό πρόγραμμά της, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πηγή:Yupiii.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα