Φαινόμενο ο Γιώργος Μπέζας στο Skai του ¨Excellent¨!

13:01 6/2/2014 - Πηγή: TVNea
Αυτό που βιώνουν καθημερινά οι τηλεθεατές της τηλεοπτικής εκπομπής ¨Excellent¨ στο Skai με τη Χριστίνα Λαμπίρη δεν έχει προηγούμενο.Γινόμαστε μάρτυρες ενός θεάματος που μόνο λογική δεν έχει.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος στο πάνελ της συγκεκριμένης εκπομπής βρίσκεται ο Γιώργος Μπέζας.Έχει χτίσει μία μεγάλη τηλεοπτική καριέρα πίσω από της κάμερες,χτίζοντας πολλές εκπομπές.Τώρα όμως προφανώς πήρε τη γενναία και δύσκολη απόφαση να βγει μπροστά πιο έντονα.

Εκτός από το γεγονός
ότι συμπαθεί τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,το οποίο μας γεννά με πολλές απορίες.Επίσης ένα άλλο στοιχείο που έχει δείχνει να έχει τη γνωστή κακή νοοτροπία του Έλληνα.Ποια είναι αυτή?Ότι πάντα πίσω από κάτι κρύβεται παρασκήνιο,κακία και κόντρα.Μάλιστα είναι τόσο σίγουρος που τις ατάκες τους τις λέει χωρίς την οποιαδήποτε σκέψη και λογοκρισία.

Έχει πει εκφράσεις¨Το The Voice είναι στημένο¨,το ¨Dancing with the stars είναι στημένο¨,¨ο Ρέμος ξεπουλά την προσωπική του ζωή¨,,η ¨Κλέλια Πανταζή είναι πονηρή¨ και άλλα πολλά.

Φυσικά είναι πάντα ο κακός της παρέας,που όλα θα του ξινίσουν και ότι θα σταθεί στη λεπτομέρεια.Θα βγάλει συμπεράσματα χωρίς να υπάρχει το παραμικρό στοιχείο.Χαρακτηριστικά όταν η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξη της είπε ότι δεν ήταν εκείνη το βαθύ λαρύγγι στο ¨Μες στην καλή χαρά¨ που αποκάλυπτε το παρασκήνιο της εκπομπής στους δημοσιογράφος ο Γιώργος Μπέζας ήταν πεπεισμένος ότι αυτό ήταν φανερό καρφί για το πρώην συνεργάτη της Θέμη Γεωργαντά.

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί το ¨φαινόμενο Γιώργος Μπέζας¨.Μεγάλο ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε αν αυτό που κάνει είναι ο εαυτός του ή παίρνει κάποιον ρόλο.Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ίσως είναι ο σημαντικότερος παράγοντας,που τα νούμερα τον τελευταίο καιρό έχουν ανέβει αισθητά,διότι η κακία και το παρασκήνιο πουλάει έστω και αν μερικές φορές είναι ανύπαρκτο.
Keywords
Τυχαία Θέματα