Φαίη Σκορδά & Γιώργος Λιάγκας: Πάνε για το 2ο παιδί τους;

16:01 8/8/2011 - Πηγή: TVNea
Γλυκάθηκαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας με τον ερχομό του μικρού Γιάννη Λιάγκα εδώ και λίγους μήνες και σκέφτονται σοβαρά να επαναλάβουν την διαδικασία! 
Από τότε που αποφάσισαν να παντρευτούν είχαν βάλει όνειρο να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια και αυτό δεν απέχει χιλιόμετρα απ την στιγμή που το παιδί τους το πρώτο ήλθε στον κόσμο. 
Ο μπόμπιρας έκανε τη μαμά του να νιώθει το μεγαλείο της μητρότητας που πάντα επιθυμούσε και τον μπαμπά του να εκφράζεται ακόμη και με δάκρυα
χαράς με το πρώτο του κλάμα.
Σύμφωνα με την «Espresso» λοιπόν, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας κάνουν σχέδια για δεύτερο παιδί. 
Η παρουσιάστρια είναι εκείνη που επιθυμεί διακαώς να αποκτήσουν κι άλλα παιδιά με τον σύντροφο της να μην είναι αντίθετος και να είναι πρόθυμος να βοηθήσει σε αυτό! 
Προς το παρόν ξεκουράζονται όσο γίνεται διότι απ τον επόμενο μήνα (ίσως και στις αρχές του μεθεπόμενου) θα ξεκινήσουν να επισκέπτονται πάλι το πλατώ του ''Πρωινου mou'' για να προετοιμάζονται, διότι βέβαιο πια είναι οτι το ζεύγος Λιάγκα ανανέωσε με το κανάλι και παραμένει αμετακίνητο για μια ακόμη χρονιά για την παρουσίαση του πρωινού τους 10:00 με 13:00 το μεσημερι. Λέτε παλι προς το τέλος της σαιζόν, δηλαδή προς το Πάσχα ή προς το καλοκαίρι του 2012 να έχουμε την ίδια ιστορία ; Αν ακολουθηθεί η ίδια συνταγή....τότε το ''Πρωινό mou'' θα κατακτήσει την κορυφή για μια χρονιά ακόμη!
Keywords
Τυχαία Θέματα