Φ. Σεργουλόπουλος:"Η περιπέτεια υγείας που πέρασα"

14:51 28/4/2011 - Πηγή: TVNea
Η είδηση της ασθένειάς του και η παραμονή του στην εντατική μονάδαγαλλικού νοσοκομείου είχε σκάσει σαν βόμβα αναστατώνοντας όχι μόνο τουςσυγγενείς και φίλους του αλλά και πολύ κόσμο, αφού ο Φώτης είναι απότους πολύ αγαπητούς παρουσιαστές.
«Αισθάνομαι υγιέστατος και ξεκούραστος» δηλώνει στην «Espresso» ο ΦώτηςΣεργουλόπουλος μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Χθες ο δημοφιλήςπαρουσιαστής επέστρεψε στην εκπομπή «Φώτης και Μαρία live» και μαζί μετη Μαρία Μπακοδήμου τα έκαναν όλα μπατακλάν!
Ο παρουσιαστής της εκπομπής του Star γύρισε γερός
και δυνατός από τηΓαλλία, όπου νοσηλευόταν σε νοσοκομείο Παρισιού. Αν και πήρε εξιτήριοτη Μεγάλη Τρίτη, ο παρουσιαστής προτίμησε να παραμείνει στη γαλλικήπρωτεύουσα, όπως του συνέστησαν οι θεράποντες ιατροί, για να αναρρώσεικαι να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Μπορεί η οικογένειά του νααγωνιούσε, αλλά γνώριζε ότι δίπλα του βρίσκονταν συνεχώς ο ΝίκοςΑλιάγας και η οικογένειά του, που είναι συγγενείς της Μαρίας Μπακοδήμου.
Μάλιστα το Μεγάλο Σάββατο η οικογένεια Αλιάγα τον πήρε και πήγαν νακάνουν Ανάσταση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου καιΑγίας Ελένης. Στη συνέχεια όλοι μαζί πήγαν σε ένα ελληνικό εστιατόριογια να φάνε παραδοσιακά πιάτα και νοστιμιές της ημέρας, όπως θα έκανεαν ήταν στην Ελλάδα. Οπως δηλώνει σε φίλους και γνωστούς ο Φώτης,αισθάνεται πολύ υποχρεωμένος στην οικογένεια του Νίκου Αλιάγα για τηφροντίδα αλλά και την αγάπη που του έδειξαν όσες μέρες ήταν στη Γαλλία.Από την άλλη, δεν παύει να αισθάνεται την ίδια ευγνωμοσύνη και για τουςγιατρούς, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή τον έκαναν να αισθανθείασφάλεια και τη σιγουριά ότι θα ξεπεράσει την περιπέτεια.
Ωστόσο το μυαλό του Φώτη ήταν συνέχεια στα άτομα της οικογένειάς του,αφού γνώριζε την αγωνία τους για όλα όσα περνούσε. Οταν την Κυριακή τουΠάσχα επέστρεψε στη χώρα, η χαρά των δικών του ήταν τόσο μεγάλη που,όπως έλεγαν, έκαναν δεύτερη Ανάσταση σφίγγοντας συνεχώς τον Φώτη στηναγκαλιά τους.
Μεγάλη ήταν και η αγάπη του κόσμου. Οσον καιρό βρισκόταν στο Παρίσι δενσταματούσαν να του στέλνουν μηνύματα και ευχές για ταχεία ανάρρωση.Χαρακτηριστικό είναι ότι ο γνωστός παρουσιαστής επιστέφοντας στηνΕλλάδα έγραψε στο Twitter του «Επιτέλους! Επειτα από μια πολυήμερη καιαναπάντεχη παραμονή μου στο εξωτερικό η επιστροφή μου στην ανοιξιάτικηΑθήνα ήταν σαν να έφτανα στον παράδεισο. Με την καλή έννοια! Θέλω ναευχαριστήσω όλους σας για το συγκινητικό ενδιαφέρον, τις ευχές και ταλόγια δύναμης που μου στέλνατε όλες αυτές τις μέρες. Ολοι το ξέρουμεότι το καλό επιστρέφεται, γι’ αυτό κι εγώ σας εύχομαι να είστε πάντακαλά και το απρόοπτο να φεύγει με την ίδια ταχύτητα που έρχεται».
Χθες ο Φώτης και η Μαρία επέστρεψαν στο πλατό της εκπομπής τους στοStar με ιδιαίτερο κέφι. Χαρούμενος, ο παρουσιαστής δήλωσε στην«Espresso»: «Αισθάνομαι υγιέστατος και ξεκούραστος. Είμαι έτοιμος ναχαρίσω ενέργεια και κέφι στους τηλεθεατές μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένοςπου γύρισα στα γνωστά λημέρια».
Οπως ήταν φυσικό, οι συνεργάτες του στο Star τον υποδέχτηκ
Keywords
Τυχαία Θέματα