Έξαλλος ο Ηλίας Ψινάκης! Τους "ξήλωσε"

20:31 10/8/2016 - Πηγή: TVNea

Ποιος είδε τον Ηλία Ψινάκη και δεν τον φοβήθηκε μόλις συνειδητοποίησε τις ατασθαλίες υπευθύνων στην Ε’ Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας freddo o Δήμαρχος του Μαραθώνα «ξήλωσε» μέσα σε ένα βράδυ τη, μέχρι εκείνη τη στιγμή, διοίκηση της κατασκήνωσης καθώς συνειδητοποίησε ότι όλα τα τρόφιμα και τα είδη ανάγκης είχαν κάνει φτερά από τις αποθήκες μέσα σε μια μέρα.

«Τον π@@λο λαμόγια! Κανείς δεν θα παίξει με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες» είναι τα λόγια του ίδιου,
ενώ πρόσθεσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μαζί του «Λες και το κάθε παιδάκι είχε προλάβει να φάει από ένα… αρνί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των οικονομικών δυσκολιών η κατασκήνωση κινδύνευε να μη λειτουργήσει φέτος το καλοκαίρι. Ο Ηλίας Ψινάκης κίνησε λυτούς και δεμένους και, αφού μπήκε πρόεδρος στην κατασκήνωση και βρήκε γνωστή ιδιωτική επιχείρηση να προσφέρει δωρεάν τα είδη πρώτης ανάγκης και τα τρόφιμα, ξεκίνησε τη λειτουργία της. Μόνο εύρυθμη όμως δεν χαρακτηρίζεται μετά από το παραπάνω συμβάν.

Παρόλα αυτά ο Δήμαρχος Μαραθώνα δεν το έβαλε κάτω, φτάνοντας μέχρι και στο υπουργείο εθνικής άμυνας προκειμένου να κατοχυρώσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να συνεχίσει να υπάρχει η κατασκήνωση.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα