Εξαιρετικό ξεκίνημα για το Killing.Απόψε το 2ο επεισόδιο

18:00 13/2/2013 - Πηγή: TVNea
Αναμφισβήτητα,οι υπεύθυνοι του Mega πιστεύουν στο 'Killing'.Είναι η πρώτη φορά που το κανάλι προμόταρε τόσο μια ξένη παραγωγή.Ωστόσο,τα νούμερα της πρεμιέρας ήταν -ανέλπιστα-καλά απέναντι στο 'μεγαθήριο' Αρβύλα.Αν και η παρέα της Θεσσαλονίκης δεν έχασε τηλεθέαση,το 18,2% στο σύνολο και 24,6% στο κοινό 15-44 του Killing έφερε χαμόγελα στο Μεγάλο Κανάλι (εν αντιθέσει με τη Fatmagul...).Τέτοιες
τηλεθεάσεις δεν έχουν καταγραφεί σε πολύ δημοφιλέστερες (και κυρίως,ΠΟΛΥ ακριβότερες) παραγωγές.Αξιοσημείωτα,και τα θετικά σχόλια που καταγράφησαν στα sites του διαδικτύου για την αποδοχή του κοινού,σε μια μη....τουρκόφωνη σειρά.
Η κατάσταση στην prime δεν άλλαξε,με τον Ant1 να παραμένει πρώτος στο σύνολο,και το Mega στο κοινό 15-44.Σε αυτό βοήθησε σημαντικά η εξαιρετική επίδοση του Master Chef.
Αυτή είναι εβδομάδα ανατροπών,με τον Ant1 να περνά πρώτος στο slot 21.00-24.00 (σε σύνολο-15/44),κάτι που θεωρείται δεδομένο,χάρη στο DWTS & το Europa League.Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα 'δύσκολα' για Mega-Ant1...Επιστρέφει ο Λάκης (και η επανάληψή του),ενώ θα δούμε που θα... κάτσει η 'μπίλια' όσο αφορά τη Fatmagul.
TI ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ 2η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (KILLING,23.30-MEGA)
Καθώς η έρευνα για την εξαφάνιση της Νένα βρίσκεται στην δεύτερη ημέρα της, η αστυνομία της Κοπεγχάγης αρχίζει να εντοπίζει ορισμένα στοιχεία της υπόθεσης. Η ντέτεκτιβ Λουντ αναβάλλει την μετακόμισή της στην Σουηδία προκειμένου να ηγηθεί των ερευνών. 'Οταν όμως ανακαλύπτεται το πτώμα της Νένα, η Σάρα βρίσκεται μπροστά σε μια σημαντική υπόθεση δολοφονίας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Τρόλς Χάρτμαν ενοχοποιείται αφού η άδεια του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρέθηκε το πτώμα της νεαρής κοπέλας, είχε εκδοθεί για λογαριασμό του γραφείου της προεκλογικής του καμπάνιας. Ποιός όμως οδηγούσε το αυτοκίνητο όταν έγινε ο φόνος;
Keywords
Τυχαία Θέματα