Εύη Αδάμ: ΄΄Βαρέθηκα να μιλάω για το διαζύγιο μου με τον Λάμπη΄΄

09:30 28/12/2014 - Πηγή: TVNea
Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό You weekly και την Τζώρτζια Συρίχα, η Εύη Αδάμ μίλησε για τη ζωή της μετά το χωρισμό, τη σχέση της με τον Λάμπη Λιβιεράτο, τις κόρες της και το ενδεχόμενο ενός γάμου.
Όταν μίλησε στις κόρες της για το διαζύγιο: «Δεν τους είπα κάτι καινούριο. Το διαζύγιο ήταν φως φανάρι ότι θα ερχόταν. Σε εμάς δεν ήταν όπως κάποια ζευγάρια που είναι όλα ανάμεσά τους δήθεν υπέροχα και δεν το υποψιάζονται τα παιδιά και ξαφνικά τους ρίχνεις τον ουρανό στο κεφάλι και μια κεραμίδα και
μένουν σέκος… Καμία σχέση. Ήταν προετοιμασμένα πολύ καιρό πριν. Δεν είναι θέμα ειλικρίνειας, έβλεπαν τι γίνεται μέσα στο σπίτι. Τα παιδιά έχουν πολύ αυξημένη συναισθηματική νοημοσύνη οπότε και θέατρο να τους παίξεις πάλι καταλαβαίνουν αν και σε εμάς δεν χρειάστηκε τέτοιο θέμα, γινόταν της τρελής στο σπίτι από τσακωμούς».
Ξελάφρωσε λίγο που βγήκε από αυτό το γάμο; «Δεν θέλω να μιλάω πια γι’ αυτό. Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε και έχω βαρεθεί να λέω για το διαζύγιό μου. Δεν έγινε πέρυσι για να εξηγώ πως χωρίσαμε και πως το πήραν τα παιδιά. Δε θυμάμαι κιόλας για να απαντώ. Αναγκάζομαι να τα θυμηθώ όλα αυτά ξανά όταν έρχονται και με ρωτάνε. Ποιος νοιάζεται;»
Οι σχέσεις της με τον Λάμπη Λιβιεράτο: «Εννοείται είναι μόνο πολιτισμένες και τυπικές».
Είναι ερωτευμένη; «Εγώ πάντα θα προχωράω στη ζωή μου. Μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω θα λέω “δώστε μου πέντε λεπτά ακόμα να προχωρήσω ένα βηματάκι”! Δε συνηθίζω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Φανταστικά είμαι. Πάντα είμαι, ακόμα και στα δύσκολα».
Θα έκανε δεύτερο γάμο; «Και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο… σαν την Elizabeth Taylor. Ψάρι ήταν κι αυτή… ψάρι κι εγώ. Θέλω να κάνω εννιά γάμους».
Αν έκανε ακόμα ένα παιδί, θα είχε θέμα με τις κόρες της, Δανάη και Νεφέλη; «Όχι. Τα παιδιά δεν αποφασίζουν τι θα κάνω εγώ στη ζωή μου. Εγώ θέλω να έχω χρόνο για τις κόρες μου και από εκεί και πέρα δε θα ήθελα να ξαναδεσμευτώ σε ένα πρόγραμμα πολύ δύσκολο που έχει ένα παιδί μέχρι τα έξι του χρόνια. Θα έπαιρνα από το χρόνο το δικό τους, αυτό δε θέλω… Όχι πώς θα το πάρουν. Αυτό είναι δική μου απόφαση, δεν το διαπραγματεύομαι. Σέβομαι τις κόρες μου και τώρα που είναι πια έφηβες κάνουμε πράγματα μαζί. Αυτό δεν θέλω να χάσουμε και να πάμε πίσω…»http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα