Εβελίνα Παπούλια: «Υπήρξαν στιγμές που κατέρρευσα και έφτασα στα όρια μου»

11:45 27/2/2016 - Πηγή: TVNea
Η Εβελίνα Παπούλια, που πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Βίκτωρ - Βικτώρια» μιλάει για τη σχέση της με την μοναχοκόρη της, Αφροδίτη, τα άγχη που έχει ως μητέρα και για τις στιγμές που έφτασε στα όρια της.

Πώς είναι η σχέση της με την κόρη της; «Έχουμε την κλασική σχέση μαμάς και κόρης, αλλά γινόμαστε φίλες όταν εκείνη το επιθυμεί. Είναι ένα γλυκό και συνειδητοποιημένο παιδί και είμαι περήφανη για εκείνη», απαντά στο περιοδικό Hello.

Μοιάζουν εκπληκτικά
εμφανισιακά. Ισχύει το ίδιο και για το χαρακτήρα τους; «Ναι, στα περισσότερα μοιάζουμε, ειδικά στο πόσο δυναμικές είμαστε. Η Αφροδίτη είναι ήρεμη δύναμη, πετυχαίνει τους στόχους της ακολουθώντας τους δικούς της ρυθμούς, έχει άλλες ταχύτητες από εμένα.», λέει.

Τι την αγχώνει ως μητέρα; «Κάθε γενιά έχει δυσκολίες, το ζήτημα είναι οι νέοι άνθρωποι να έχουν εφόδια και προσωπικότητα, ώστε να μάθουν ν' αντιμετωπίζουν ορθά αυτές τις καταστάσεις, για να καταφέρουν να πετύχουν τα όνειρα τους.»

Πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της και, παράλληλα, να μην εγκαταλείψει την καριέρα της; Υπήρξαν στιγμές που λύγισε; «Ναι, υπήρξαν στιγμές που κατέρρευσα και έφτασα οία όρια μου. Ήταν κουραστικό και ψυχοφθόρο. Λυγώ της μητρότητας για αρκετά χρόνια έκανα πίσω σε κάποιες φιλοδοξίες μου, γιατί έπρεπε να είμαι δίπλα στην Αφροδίτη, κάτι που δεν μετανιώνω. Νομίζω ότι κατάφερα να τα συνδυάσω καλά. Το σίγουρο είναι ότι έγινα πολύ πιο δυνατή μέσα απ' όλο αυτό και επένδυσα ουσιαστικά στην πιο σημαντική σχέση της ζωής μου.», απάντησε.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα