Εβδομάδα με πρεμιέρες...

19:16 30/9/2015 - Πηγή: TVNea
Γεμάτη πρεμιέρες θα είναι αυτή η εβδομάδα για την τηλεόραση, αφού εκπομπές, σειρές και παιχνίδια έρχονται στη Μικρή Οθόνη και αναμένεται να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ας δούμε, λοιπόν, ποιοι επιστρέφουν και ποιοι έρχονται για πρώτη φορά στην τηλεόραση...

Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φαίη Σκορδά και όλους τους συνεργάτες τους. Το αγαπημένο ζευγάρι της τηλεόρασης επιστρέφει ανανεωμένο και με νέα
πρόσωπα στο πάνελ, όπως αυτό της Μαρίας Ηλιάκη και φυσικά με πολύ χαμόγελο, ένταση, αλλά και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις. Την ίδια μέρα στον ANT1 πρεμιέρα θα κάνει και η αγαπημένη σειρά «Ρουά Ματ». Ο νέος κύκλος επεισοδίων της σειράς θα προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού καλά κρυμμένα μυστικά των πρωταγωνιστών θα αποκαλυφθούν και θα φέρουν τα πάνω-κάτω. Στις 5/10 στις 18.45 επιστρέφει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι υπάρχουν σκέψεις να καθιερωθούν και ξεχωριστά επεισόδια με... celebrities.

ΣΚΑΪ.. πρεμιέρες!

Νέα εκπομπή έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 22.00 και κάθε Κυριακή. Πρόκειται για την αθλητική εκπομπή «Kick-οff» με τους Αντώνη Πανούτσο και Κώστα Βαϊμάκη, που έχουν άποψη για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τον αθλητισμό και δεν διστάζουν να την εκφράσουν, είτε αυτή αρέσει είτε ενοχλεί. Διότι και στο ποδόσφαιρο δεν έχει τόσο μεγάλη αξία να «χαϊδεύεις αυτιά», όσο να τα αναγκάζεις να σε ακούσουν. Μαζί τους θα είναι έγκριτοι σχολιαστές, όπως ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, καλεσμένοι-έκπληξη, ρεπόρτερ ομάδων, κοινό που θα «ζωντανεύει» τα βράδια της Κυριακής, η Χριστίνα Βραχάλη που θα βγάζει ασίστ και θα σκοράρει, όλο το αθλητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του ΣΚΑΪ, και ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος θα σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις. Τη Δευτέρα 5/10 επιστρέφει με το «Chef στον αέρα» η Ελένη Ψυχούλη, που και φέτος θα αναζητήσει ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό και συνταγές που μπορούν όλοι να φτιάξουν στο σπίτι! Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου θα μας κρατά παρέα δύο φορές μέσα στην εβδομάδα μαγειρεύοντας απλές και μαγικές συνταγές! Την ίδια μέρα στις 20.00 ο Γιάννης Ζουγανέλης και το «Hot seat» έρχονται για να ανατρέψουν όσα ξέραμε. Οι έξι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους μόνο μία «ζωή». Θα ρισκάρουν, θα τολμήσουν, θα ξεσκονίσουν γνώσεις και θα μας χαρίσουν στιγμές αγωνίας και αληθινής ψυχαγωγίας. Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου επιστρέφουν σε μια εκπομπή χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και ειρμό και αδικούν όσους πιο πολλούς μπορούν. Μια εκπομπή εξαιρετικά αφιερωμένη, για να λένε... «Οτινάναι».

«Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ανθρώπινες, επίκαιρες, καθημερινές ιστορίες, από μια διαφορετική οπτική. Ανθρωποι γνώριμοι και μη, μοιράζονται με τη Ζήνα Κουτσελίνη τις προσωπικές τους εμπειρίες και τη δική τους αλήθεια τη Δευτέρα 5/10 στις 12.00 στο STAR. Η γνωστή δημοσιογράφος φιλοξενεί στην εκπομπή πρωταγωνιστές της ζωής, που οι ζωές τους μας μιλούν στην ψυχή. Ανθρωποι που θαυμάζουμε και θέλουμε να τους μοιάσουμε, που αγωνίζονται, ζητούν τη στήριξή μας και αισιοδοξούν. Η Ζήνα θα μιλήσει μαζί τους απλά και ειλικρινά, θα διαφωνήσουν, θα χαμογελάσουν, θα προβληματιστούν, θα συγκινηθούν. Μαζί θα βρουν λύσεις και έναν νέο δρόμο στα καθημερινά μικρά και μεγάλα αδιέξοδα μέσα από την αλληλεγγύη.

«Hermanos»: Η νέα ξένη σειρά του ALPHA

Μια γυναίκα. Δύο αδέλφια. Ενας δεσμός. Τρεις φιλόδοξοι νέοι, που ο καθένας χαράζει τη δική του πορεία. Τρεις δρόμοι που διασταυρώνονται και καταλήγουν σ’ ένα ερωτικό τρίγωνο. Είναι όσα τους δένουν πιο δυνατά από αυτά που τους χωρίζουν; Θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι; Μια νέα δραματική σειρά, ισπανικής παραγωγής 2014, έρχεται την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, στις 23,00, στον ALPHA, σε Α΄ τηλεοπτική προβολή, με πρωταγωνιστές τους: Μαρία Βαλβέρντε, Αντόνιο Βελάσκες και Αλβάρο Θερβάντες.

tv-24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα