Εβδομάδα με "καρέ της πρεμιέρας" στον Alpha!

16:18 30/9/2012 - Πηγή: TVNea
Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στον Alpha, τα κατάλληλα διαφημιστικά σποτ έχουν προωθηθεί και στο κανάλι της Παλλήνης η αγωνία χτυπά... κατακόκκινο! Η εβδομάδα που ξεκινά αύριο έχει πλούσιο περιεχόμενο για τον σταθμό, μιας και έξι συνολικά προγράμματα κάνουν πρεμιέρα, το ένα πίσω από το άλλο!

Αρχής γενομένης από αύριο, Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, που μαζί με τον καινούριο μήνα θα δούμε και καινούρια "Ελένη", ακριβώς στη 13:00. Η Ελένη Μενεγάκη
επιστρέφει με περισσότερους "άσσους" στη φετινή τηλεοπτική αρένα και στοχεύει - τι άλλο; - ξανά την κορυφή!

Πέντε ώρες αργότερα, στις 18:00 παίρνουν την σκυτάλη οι νέες "Οικογενειακές Ιστορίες", οι οποίες ευελπιστούν να αποσπάσουν και πάλι υψηλές τηλεθεάσεις και να γίνουν για ακόμη μια φορά ένα δυνατό lead-in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που ακολουθεί.

Στις 20:00 τη Δευτέρα, ο πέμπτος κύκλος του "Κάτι ψήνεται" μας καλωσορίζει και μας... δελεάζει ξανά με τις πεντανόστιμες συνταγές του! Ακόμα μία παρέα των 5, η οποία θα συναντηθεί για πρώτη φορά και θα μαγειρέψει ό,τι καλύτερο με σκοπό την ικανοποίηση των καλεσμένων, αλλά και το χρηματικό έπαθλο της εβδομάδας!

Αρκετά για τη Δευτέρα νομίζω, όμως οι πρεμιέρες για τον Alpha δεν σταματούν εδώ! Την ερχόμενη Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, ακόμη 3 πρεμιέρες back-to-back θα σκάσουν... μύτη στις οθόνες μας! Αρχικά, στις 21:00 η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει την όγδοη τηλεοπτική σεζόν για το "Πάμε πακέτο", με μία ιστορία που πέρσι μας είχε συγκλονίσει. Περισσότερα, Πέμπτη στις 21:00!

Μία ώρα πριν τα μεσάνυχτα, ο Έκτορας Μποτρίνι επανέρχεται δυναμικά με τον "Εφιάλτη στην κουζίνα!", για να βάλει σε τάξη ακόμη πιο πολλά εστιατόρια που χρίζουν... ανόρθωσης! Αφού συγκρουστεί και διαφωνήσει με τους ιδιοκτήτες, ξέρει πως στο τέλος οι συμβουλές του θα τους φανούν απολύτως χρήσιμες.

Τέλος, την Πέμπτη στις 00:00 στον Alpha, δεύτερη σεζόν για την "Αυτοψία". Ο Αντώνης Σρόιτερ επιστρέφει με την ενημερωτική του εκπομπή, προκειμένου να πληροφορήσει, να προβληματίσει και να αναλύσει τα νέα δεδομένα της οικονομικής και πολιτικής επικαιρότητας.http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα