Ετοιμάστε τις… ποδιές! Ο Γιάννης Λουκάκος επιστρέφει…

16:30 22/10/2013 - Πηγή: TVNea
Σε λίγες μέρες επιστρέφει στην κουζίνα του μόνο που αυτή τη φορά δεν θα έχει δίπλα του παρουσιαστές και ηθοποιούς, αλλά μαθητευόμενους σεφ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Γιάννης Λουκάκος τις επόμενες ημέρες θα φορέσει ξανά την ποδιά του «Dr Cook» και θα ξεκινήσει γυρίσματα, αφού η εκπομπή του πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Νοεμβρίου. Μία φορά τη βδομάδα λοιπόν, είτε Σάββατο, είτε Κυριακή, ο Γιάννης Λουκάκος θα παραδίδει μαθήματα στους τρεις μαθητευόμενους σεφ
που θα έχει δίπλα του, αλλά και στους τηλεθεατές που θα συντονίζονται στο MEGA.

Θέλοντας μάλιστα το «μάθημα» να είναι πλήρες και να μην αφήνει καμία απορία στους «μαθητές- τηλεθεατές» ο σεφ θα βγαίνει από το στούντιο για να προμηθευτεί το βασικό υλικό για τα πιάτα που θέλει να ετοιμάσει, είτε ακόμα και για να επιλέξει τα κατάλληλα εργαλεία για τη μαγειρική του.

Με τον τρόπο αυτό θα αποκαλύπτει έξυπνα μυστικά και τους τρόπους σωστής επιλογής υλικών και εργαλείων, καθώς τα γαστρονομικά μαθήματα θα περιέχουν αφιερώματα και στις διεθνείς κουζίνες. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ο σεφ έχει επιλέξει και τους μαθητές του, δύο αγόρια κι ένα κορίτσι που θα προσπαθούν επί… κατσαρόλας, τηγανιού και ταψιού να ακολουθήσουν τα όσα… διδάσκει ο Γιάννης Λουκάκος. Αν θέλετε κι εσείς να εγγραφείτε στη «σχολή» του δεν έχετε παρά να ετοιμάσετε τη… μαγειρική ποδιά σας και να περιμένετε έως τα μέσα Νοεμβρίου που θα αρχίσει να λειτουργεί μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

πηγή:Γρηγόρης Μελάς-newsit
Keywords
Τυχαία Θέματα