ΕΡΤ2: Τεκμήρια Ελληνισμού

15:51 14/12/2015 - Πηγή: TVNea
Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, στις 22.45, στην ΕΡΤ2, θα προβληθούν δύο συγκινητικά ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, που αφηγούνται κοινωνικές δράσεις από ένα σύνολο ανθρώπων, ευαίσθητων σε θέματα αλληλεγγύης και προσφοράς.
Στο πρώτο μέρος της εκπομπής θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Κοινωνικό Ωδείο-Notes» σε σκηνοθεσία Θέκλας Μαλάμου και Αλεξάνδρας Σαλίμπα. Το ντοκιμαντέρ καταγράφει μία συλλογικότητα μουσικών που προσφέρει αφιλοκερδώς μαθήματα Μουσικής σε όσους το επιθυμούν και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα
να το πραγματοποιήσουν.
Στο στούντιο παραβρίσκονται οι σκηνοθέτες Θέκλα Μαλάμου και Στρατής Βογιατζής από το «Caravan Project», όπως και ο μουσικός του Κοινωνικού Ωδείου, Κωστής Ζευγαδέλλης.
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Ο Άλλος Άνθρωπος» σε σκηνοθεσία Στάθη Γαλαζούλα. Το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος όταν έμεινε άνεργος έστησε μία υπαίθρια φορητή κουζίνα και άρχισε να προσφέρει φαγητό μέχρι σήμερα, με σεβασμό και αλληλεγγύη σε όσους το είχαν ανάγκη.
Στο στούντιο παραβρίσκονται ο σκηνοθέτης Στάθης Γαλαζούλας και ο εμπνευστής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.
Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Μαρία Π. Κουφοπούλου.
Σκηνοθεσία: Πέτρος Τούμπης.
Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης.
Παραγωγή: ΕΡΤ.

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
η εκπομπη της ερτ 2 τεκμηρια ελληνισμου
Τυχαία Θέματα