Ερωτικές ανατροπές στο "Μπρούσκο''

15:47 6/12/2013 - Πηγή: TVNea
Η εμφάνιση της Ευας στη ζωή του Σήφη μόνο περαστική δεν θα είναι στα προσεχώς του ''Μπρούσκο'' του ΑΝΤ1, αφού το δέσιμό τους προοιωνίζει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και...ανακόπτει την εκδικητική μανία του γοητευτικού Κρητικού. Ο Σήφης ερωτεύεται πραγματικά και με πάθος μετά από πολλά χρόνια μια γυναίκα μετά τη Μελίνα και η Ευα διεκδικεί την αποκλειστικότητα στην καρδιά του.

Η Μένια Μαθιουδάκη που υποδύεται τη νέα ηρωίδα μας λέει : “ Η Ευα είναι ένας πολύ θετικός χαρακτήρας, μια κοπέλα δυναμική και ανεξάρτητη που ερωτεύεται με πάθος τον Σήφη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μπει ανάμεσα σε εκείνον και τη Μελίνα. Είναι ξεκάθαρος άνθρωπος, ένα πρόσωπο που θα φέρει ανανέωση, όχι μόνο στη ζωή του Σήφη, αλλά και στη σειρά καθώς θα γίνει η αφετηρία για κάποιες θετικές ανατροπές”.

Η εμφάνισή της στο ''Μπρούσκο'' είναι η πρώτη της στην τηλεόραση μετά την αποφοίτησή της από τη δραματική σχολή και η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη : “Είναι κάτι το οποίο με έκανε πολύ χαρούμενη, αλλά και μου άλλαξε τη ζωή, καθώς τώρα τον περισσότερο καιρό βρίσκομαι στην Κύπρο για γυρίσματα, ενώ το θεωρώ ένα πολύ μεγάλο βήμα για την αρχή της καριέρας μου”. Οσο για τη συνεργασία με τον Αποστόλη Τότσικα ; “Εχω να πω τα καλύτερα, συννενοούμαστε άψογα, νομίζω ότι θα βγει κάτι πολύ καλό στην οθόνη''.

πηγή:Tv zapping
Keywords
Τυχαία Θέματα