Έρχεται ο Eminem στη Θεσσαλονίκη;

18:30 13/11/2013 - Πηγή: TVNea
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση τις τελευταίες ώρες πως ο παγκοσμίου φήμης ράπερ, Eminem, βρίσκεται μεταξύ των ονομάτων που επιθυμεί ο δήμος της Θεσσαλονίκης να παραβρεθεί στην Πρωτοχρονιάτικη γιορτή, για την υποδοχή του νέου έτους, κατά το οποίο η συυμπρωτεύουσα θα φέρει τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας.

Όπως έχει ήδη ενημερώσει η δημοτική αρχή, προετοιμάζεται μία ιδιαίτερη πολιτιστική βραδιά για το βράδυ της 31ης
Δεκεμβρίου, η οποία θα λάβει χώρα στο Λευκό Πύργο και θα περιλαμβάνει σειρά μουσικών και άλλων εκδηλώσεων, προκειμένου να γιορταστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η είσοδος του 2014.

Παράλληλα, υπό σκέψη βρίσκεται το ενδεχόμενο να γίνει τριπλή πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη, αφού μετά την φυσιολογική αντίστροφη μέτρηση στις 00.01, αναμένεται να γίνουν άλλες δύο: στη 01.01 και στις 02.01 σε απευθείας σύνδεση μέσω Skype με τη Σλοβενία και την Πορτογαλία!

Ωστόσο, το μεγάλο "στοίχημα" που έχουν βάλει οι διοργανωτές της λαμπερής βραδιάς είναι να καταφέρουν να φιλοξενήσουν στη Θεσσαλονίκη τον παγκοσμίου φήμης ράπερ, Eminem, ο οποίος να πραγματοποιήσει συναυλία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Με τον τρόπο αυτό, επιδιώκεται η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση της νεολαίας, ουτωσώστε να δοθεί ξεκάθαρα το στίγμα πως η Θεσσαλονίκη δικαίως παραλαμβάνει τον ευρωπαϊκό αυτό τίτλο για το 2014! Οι πρώτες διερευνητικές επαφές των υπευθύνων με τον καλλιτέχνη έχουν γίνει και αναμένεται η απάντησή του τις επόμενες ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα