Ερχετα νέα σειρά στον Ant1?

20:01 11/4/2013 - Πηγή: TVNea
Είναι μία ευχάριστη είδηση, καθώς, όπως φαίνεται, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, τα κανάλια προσπαθούν να έχουν στο πρόγραμμά τους κάποιες ελληνικές σειρές.Στη συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση, μιλάμε για ένα πετυχημένο συγγραφικό δίδυμο, καθώς ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου έχουν υπογράψει έργα και για την τηλεόραση και για το θέατρο που έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.
Οι δυο τους λοιπόν ενώνουν ξανά τις… πένες τους, για τη δημιουργία μίας καινούργιας τηλεοπτικής
σειράς. Πριν από τέσσερις μέρες μάλιστα έγινε το γύρισμα του «πιλότου», του επεισοδίου δηλαδή που θα δοθεί στο τηλεοπτικό κανάλι. Ποιο είναι αυτό;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σήριαλ αυτό προορίζεται για τον ΑΝΤ1, αλλά την επιθυμία να δουν τον «πιλότο» έχουν εκφράσει και στελέχη του MEGA. Ωστόσο, είναι σαφές ότι προτεραιότητα έχει το κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς έχει προηγηθεί σειρά επαφών των στελεχών του σταθμού με το συγγραφικό δίδυμο.

Ποιοι είναι όμως, οι ηθοποιοί σε αυτήν την καινούργια κωμωδία των Ρήγα-Αποστόλου; Οι πρωταγωνιστές λοιπόν είναι ο Παύλος Κοντογιαννίδης, η Βασιλική Ανδρίτσου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Ορέστης Τζιόβας, ο Τόνι Δημητρίου και η Μιράντα Ζαφειροπούλου. Στο πρώτο γύρισμα μάλιστα έπεσε πολύ γέλιο από τους… ειδικούς, τους τεχνικούς που εργάστηκαν για αυτό και θεωρούνται ως αντιπροσωπευτικό «δείγμα κοινού»! Οπότε, όπως όλα δείχνουν, την επόμενη σεζόν, μία από τις ελληνικές σειρές θα φέρει την υπογραφή των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες…!(Newsit)
Keywords
Τυχαία Θέματα