Επίθεση Γαλλία: Οι καλλιτέχνες προσεύχονται για τα θύματα και δηλώνουν τη στήριξή τους στους Γάλλους

09:00 15/11/2015 - Πηγή: TVNea
«Prayforparis»... Αυτό είναι το hashtag που έχει κατακλύσει τα social media και με αυτό κάνουν τις αναρτήσεις συμπαράστασης προς τη Γαλλία και τον λαό της μετά το χθεσινό μακελειό της όλοι οι καλλιτέχνες, απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλον τον κόσμο. Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις των επωνύμων Ελλήνων και ξένων με τις οποίες δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στον Γαλλικό λαό, μετά το μακελειό στο Παρίσι.Ο David Beckham
έγραψε: «Καθώς ο ήλιος ανατέλλει σε αυτή την όμορφη πόλη, θυμόμαστε τον κόσμο που έχασε τη ζωή του και τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η σκέψη μας είναι με όλους εσάς. Προσευχόμαστε για το Παρίσι»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγραψε: Η καρδιά και οι σκέψεις μας στους Γάλλους που δοκιμάζονται ακόμα μια φορά!
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανάρτησε μία φωτογραφία για το Παρίσι
Η Καλομοίρα έγραψε: Ας προσευχηθούμε για τα θύματα
Ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαρία Μπεκατώρου, ο Άκης Πετρετζίκης, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Άλκης Κούρκουλος, η Δέσποινα Καμπούρη, η Δήμητρα Ματσούκα, η Νίκη Παλλικαράκη και πολλοί ακόμα επώνυμοι έχουν αναρτήσει φωτογραφίες που παραπέμπουν στο Παρίσι.
Ο Αντώνης Βλοντάκης έγραψε: Το Παρίσι δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο
Η Έλενα Τσαβαλιά έγραψε: Το βλέμμα μας,η σκέψη μας και η καρδιά μας στο "κόκκινο" Παρίσι
Ο Justin Bieber έγραψε: «Η αγάπη μου, οι προσευχές και οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες αυτής της φρικτής τραγωδίας»
Η Maria Menounos έγραψε: Συντετριμμένη... Όπως είπε και ο πρόεδρος Ομπάμα αυτή είναι επίθεση κατά της ανθρωπότητας. Προσεύχομαι για όλους.

gossip-tvhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα