Επιστρέφουν τα "Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα";

15:04 22/10/2012 - Πηγή: TVNea
Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία κινητικότητα σχετικά με την πανευρωπαϊκή τηλεοπτική σειρά "Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα" η οποία μεταδίδονταν έως και το 1999 απο την ΕΡΤ αλλα και απο αλλους ευρωπαϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Ευρώπης! Η σειρά ξεκίνησε το 1965, τερματίστηκε το 1982 ενώ επανήλθε το 1988 έως και το 1999. Ο Ettore Andenna, ο Ιταλός παρουσιαστής για λογαριασμό της RAI (ο οποίος επανέφερε το 1988 τα παιχνίδια), ανακοίνωσε μέσω του FaceBook,
οτι δέχθηκε πρόταση να έχει συμβουλευτικό ρόλο στην προσπάθεια αναβίωσης της σειράς! Ωστόσο δεν αποκάλυψε περισσότερα, το μονο που ανακοίνωσε μέσω ενός ιταλικού blog ειναι οτι θα υπάρχει συνάντηση στα μέσα Νοεμβρίου! Επίσης σε ερώτημα μας (Jsfnet Greece) εαν η ομάδα που τον προσέγγισε περιλαμβάνει και Ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό μας απάντησε πως έαν καταλήξουν σε συμφωνία, θα γίνει επίσημη πρόσκληση σε όλες τις ευρωπαϊκές τηλεοράσεις!
Να θυμίσουμε οτι το 2007 η EBU προσκάλεσε τα μέλη της να αναβιώσουν τα Παιχνιδια Χωρίς Σύνορα, ωστόσο η προσπάθεια δεν στέφθηκε με επιτυχία. Φήμες αναφέρουν πως είχαν δηλώσει συμμετοχή 13 χώρες, ανάμεσα τους και η ΕΡΤ... ωστόσο η ΕΡΤ αποχώρησε, δηλώνοντας πως το κόστος είναι μεγάλο!
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ίσως είναι από τα λίγα που αξίζει να συμμετέχει η Δημόσια Τηλεόραση το οποίο την περίοδο που μεταδίδονταν απο την ΕΡΤ, έκανε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης!

Πάντως το παιχνίδι αυτό επιστρέφει παρομοιο στην Ελληνικη τηλεόραση μέσα απο τον ΑΝΤ1 και την Νάντια Μπουλέ. Ο τίτλος του παιχνιδιού "The biggest game show in the world".

Πάμε να δούμε όμως ένα απόσπασμα απο την Eλληνική συμμετοχής στην Ρωσική τηλεόρασηhttp://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα