Επιστρέφει στη μικρή οθόνη ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ

17:04 1/6/2015 - Πηγή: TVNea
Ο ξαφνικός θάνατος του ήρωα που υποδυόταν επί 11 τηλεοπτικές σεζόν στη σειρά «Grey's Anatomy» και κατ' επέκταση η αποχώρησή του από αυτή σόκαρε και στενοχώρησε τους φαν, οι οποίοι ακόμη και τώρα ζητούν την επιστορφή του.

Ωστόσο, οι φήμες θέλουν τον Πάτρικ Ντέμπσεϊ να γυρνά σύντομα στην prime time ζώνη, αλλά μέσα από κάποια άλλη σειρά.

Παραγωγοί τηλεοπτικών στούντιο φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, ώστε να συζητήσουν πιθανή μελλοντική συνεργασία.

«Είναι φυσιολογικό για έναν ηθοποιό που ήταν
δεσμευμένος με ένα στούντιο για πολλά χρόνια να έρθει σε επαφή με στελέχη από άλλα στούντιο κι από άλλα τηλεοπτικά δίκτυα για να κάνει συζητήσεις μαζί τους», δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος τηλεοπτικού στούντιο.

«Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο η επιστροφή του στην τηλεόραση να έρθει νωρίτερα από όσο περιμένουν οι τηλεθεατές και γιατί όχι να κλείσει ένα ρόλο σε καινούρια σειρά ή σε νέα σεζόν σειράς που ήδη προβάλλεται», ανέφερε άλλο στέλεχος.

Εξάλλου κι ο ίδιος ο ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία του να αναζητήσει άλλους ρόλους και να ξεφύγει από το χαρακτήρα που τον λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό αρκεί το τελευταίο να είναι πρόθυμο να τον ακολουθήσει και να του επιτρέψει μία τέτοια εξέλιξη στην καριέρα του.

tff.gr http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα