Επεισόδια στην αντιφασιστική πορεία στη Μεσογείων -Η κατάσταση αυτή την στιγμή έχει ηρεμήσει

22:33 25/9/2013 - Πηγή: TVNea
Από επεισόδια σημαδεύτηκε η αντιφασιστική διαδήλωση και πορεία που είχε προορισμό τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων, σήμερα το απόγευμα.

Περίπου 2.500 - 3.000 άτομα ξεκίνησαν από το Σύνταγμα, όπου συνεχίζεται το αντιφασιστικό συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ
- ΑΔΕΔΥ, και έκαναν πορεία με προορισμό τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων. Περίπου 50μ. από εκείνο το σημείο, υπήρχαν 2 κλούβες και ΜΑΤ που του απαγόρευσαν να προχωρήσουν και τότε άρχισαν τα επεισόδια.

Ομάδα αντιεξουσιαστών έβαλε φωτιές σε κάδους και έριξε μολότοφ, ενώ η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης για να τους απομακρύνει, ενώ προσπάθησε να τους απωθήσει προς την Κηφισίας και την Αλεξάνδρας.

Αυτή την ώρα η κατάσταση έχει ηρεμήσει και έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους, ενώ άνοιξαν και οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Ευαγγελισμό που είχαν κλείσει - μετά από εντολή της αστυνομίας - από το πρωί.

Η ατμόσφαιρα στην περιοχή ήταν αποπνικτική λόγω της χρήσης δακρυγόνων και χημικών στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο. Οι αύρες της αστυνομίας σβήνουν τις φωτιές που άναψαν ομάδες νεαρών σε κάδους απορριμμάτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα