Εορταστικές εκπομπές E TV Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα‏

18:54 2/4/2015 - Πηγή: TVNea
Εορταστικές εκπομπές E TV

Κυριακή του Πάσχα

Σε κλίμα εορταστικό θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί το πρόγραμμα του E TV την Κυριακή του Πάσχα.
Στο « Τώρα ό,τι συμβαίνει» η Φαίη Μαυραγάνη υποδέχεται τους τηλεθεατές με χορό και τραγούδι. Ο Γιώργος Καρασαβίδης και το συγκρότημα του θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τον Πόντο. Παιδιά του χορευτικού συγκροτήματος Νίκαιας- Κορυδαλλού θα χορέψουν ενώ αμέσως μετά ο Δημήτρης Κοντογιάννης και το συγκρότημα του θα παρουσιάσουν λαικό πρόγραμμα
Τη
σκυτάλη στην ψυχαγωγία παίρνει αμέσως μετά η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» με την Κατερίνα Καραβάτου, τον Κρατερό Κατσούλη, την Όλγα Λαφαζάνη και τον Δημήτρη Μακαλιά να στήνουν με τους καλεσμένους τους γλέντι με τραγούδια απ όλη την Ελλάδα . Ο Νίκος Ζωιδάκης μας ταξιδεύει στην Κρήτη με μουσικό αφιέρωμα. Ποντιακό συγκρότημα δίνει το δικό του στίγμα ενώ θα υπάρχουν και δημοτικά τραγούδια απ΄όλες σχεδόν τις περιοχές της χώρας.

Στα «Αποκαλυπτικά» που αρχίζουν αμέσως μετά ο Μένιος Φουρθιώτης και η ομάδα του υποδέχονται τον Γιώργο Τσαλίκη και τη Γωγώ Τσαμπά που θα ξεσηκώσουν τους τηλεθεατές με τις επιτυχίες τους.
Δευτέρα του Πάσχα
« Με το καλημέρα» η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει την έκπληξη και στην εκπομπή της, της Δευτέρας… συμπαρουσιάστρια έχει την Κατερίνα Καραβάτου ! Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως οι μόνιμοι της ομάδας , Στέφανος Κωνσταντινίδης και Γιάννης Μούτσος θα απουσιάσουν. Όλοι μαζί σε μια εντελώς διαφορετικού ύφους εκπομπή, ειδικά για την γιορτινή ημέρα.
Στην εκπομπή « Τα λέμε» το μεσημέρι της Δευτέρας ο Θανάσης Πάτρας και οι συνεργάτες του περιμένουν τους τηλεθεατές με ένα πολύ μεγάλο αφιέρωμα και στο νησιώτικο αλλά και στο λαικό τραγούδι με ονόματα εγγύηση για γλέντι. Η αρχή γίνεται με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και την Νάσια Κονιτοπούλου κι ακολουθεί ο Λευτέρης Πανταζής και φυσικά το κέφι απογειώνεται!
Στις « Γυναίκες» το απογευματινό μαγκαζίνο του E TV, αναλαμβάνει την συνέχιση της ψυχαγωγίας μας η Κατερίνα Στανίση η οποία ερμηνεύει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες.

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
eortastikes ekpompes etv tvnea , ekpobes e
Τυχαία Θέματα