Εντυπωσιακή η συμμετοχή των εθελοντών στον «Μύλο των Ξωτικών»!

09:01 23/11/2011 - Πηγή: TVNea
Είναι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα συγκινητικό το πάθος με το οποίο αγκάλιασαν οι νέοι των Τρικάλων την πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, του Επιμελητηρίου και της e-Trikala A.E. για τη δημιουργία της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης στην Ελλάδα.

Ο «Μύλος των Ξωτικών», μέσα στην καρδιά του χειμώνα και με τη ζωντάνια των εθελοντών, θα κάνει φέτος τις γιορτές την πόλη ακόμη πιο όμορφη με περισσότερα χαμόγελα.

Ήδη εκατοντάδες νέοι και παιδιά ξεκίνησαν την προετοιμασία των δράσεων και των χριστουγεννιάτικων
παρελάσεων. Τα πρώτα μηνύματα από τις πρόβες είναι άκρως ενθαρρυντικά και μας δίνουν τη βεβαιότητα ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τη μεγάλη προσπάθεια.

Ενημερώνουμε όλους όσους έχουν ήδη καταθέσει «Αίτηση Εθελοντή» αλλά και όσους ενδιαφέρονται να το πράξουν το επόμενο διάστημα ότι την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011, και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση εθελοντών στον δημοτικό κινηματογράφο του Μύλου Ματσόπουλου.

Εκεί θα δοθεί η ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με τον χώρο, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει μια πλήρης ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του χριστουγεννιάτικου πάρκου. Στη συνάντηση οι εθελοντές θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τις ημέρες και τους τομείς που επιθυμούν να προσφέρουν, αφού προηγουμένως ενημερωθούν για τις ανάγκες που υπάρχουν.

Επιπλέον, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, από τις 17:00 έως τις 20:00, και τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 14:00 στον Μύλο Ματσόπουλου (κεντρικό κτήριο – 2ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί δωρεάν σεμινάριο ζωγραφικής προσώπου (face painting). Για τη συμμετοχή δεν κρίνεται απαραίτητο να γνωρίζει κάποιος την τέχνη του face painting ή γενικώς ζωγραφική.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη στο zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα