Ε.Μελέτη:Μιλάει ανοιχτά για το εξώδικο αλλά και τη σχέση της με το Ε...

13:16 1/12/2015 - Πηγή: TVNea
Η Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφήθηκε για το ''Celebrity'' και μίλησε για όλα.Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στο περιβόητο εξώδικο που έστειλε πριν λίγο καιρό στο κανάλι όσο και στο αν επέστρεφε ξανά στην πρωινή ζώνη.

Να ξεκινήσουμε από αυτό το εξώδικο που έστειλες στο κανάλι σου και δημιούργησε τόσο μεγάλο ντόρο. Λύθηκαν οι διαφορές σας;
Καταρχάς το εξώδικο δεν αφορούσε σε διαφορές που έχω με το κανάλι και ούτε είναι και κάτι τόσο σοβαρό,αν και ακούγεται κάπως βαρύγδουπο.
Το θέμα, πάντως, έληξε την ίδια στιγμή. Δεν μας απασχόλησε περαιτέρω.
Και αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να λυθεί το θέμα; Έπρεπε να σταλεί εξώδικο;
Για να εξασφαλιστούμε νομικά και οι δύο, ναι. Όλα όσα γράφτηκαν ήταν παραφιλολογίες που προέκυψαν μετά. Όταν με ρώτησαν κάποιοι δημοσιογράφοι, φυσικά και το παραδέχτηκα, εφόσον το έκανα, και δεν θα έλεγα ποτέ ψέματα, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένη να κάθομαι να αναλύω τους όρους, τις ρήτρες και τις δικλείδες των συμβολαίων που υπογράφω με τους σταθμούς. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, είναι ένα καλό story που γράφτηκε όπως βόλευε κάποιους.
Οι σχέσεις σου με το κανάλι πώς είναι τώρα; Γιατί δεν παρουσιάζεις το δελτίο ειδήσεων;
Δεν προλάβαινα να κάνω δελτίο. Το συζητήσαμε και το δέχτηκαν. Είχα το δικαίωμα με βάση τη συμφωνία μας να έχω αυτή την επιλογή.
Στην πρωινή ζώνη, υπό όρους, θα επέστρεφες;
Αν θα επέστρεφα σε κάτι, θα ήταν η αγαπημένη μου ζώνη 07.00-10.00, για την οποία μου έχουν δώσει και τα πνευματικά δικαιώματα –χαριτολογώντας πάντα– γιατί εκεί ένιωθα –και βιολογικά– πιο άνετα. Μου αρέσει να δουλεύω με το που ξυπνάω και να πέφτω στα βαθιά. Μόνο εκεί θα με ενδιέφερε να γυρίσω, αν άλλαζα πορεία. Οι υπόλοιπες ζώνες δεν είναι προτεραιότητά μου. Όχι ότι δεν θα το συζητούσα. Επαγγελματίας είμαι, συζητάω τα πάντα.
Βραδινό talk show θα έκανες;
Ακούω τα πάντα, συζητάω όσα με ενδιαφέρουν και καταλήγω σε αυτά που θα ήθελα να κάνω.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα