Ελληνικά Σήριαλ 2013: Η προσπάθεια μετραει....

11:32 22/5/2014 - Πηγή: TVNea
Φέτος , μετά την περσινή απόλυτη κατάρρευση της ελληνικής μυθοπλασίας είδαμε να γίνονται προσπάθειες απο τα κανάλια να ξαναβάλουν στο παιχνίδι τα ελληνικά σήριαλ, πώς εμείς είδαμε αυτήν την προσπάθεια;Ας ξεκινήσουμε απο το μέγκα που είχε και τα περισσότερα σήριαλ. Ο 3ος κύκλος των κλεμμένων ονείρων ξεκίνησε εντυπωσιακά (σε νούμερα τηλεθέασης) , μετά το άτυπο τέλος και την νέα αρχη, σεναριακα πάντα, οι τηλεθεατές μάλλον βαρέθηκαν λιγάκι, μάλλον κουράστηκαν, πάντως η σειρά δεν έχει την δυναμική που είχε στην αρχή .Το σπίτι της Έμμας.
Δυνατό κάστ για μια σειρά που δεν το χρειαζόταν. Η σειρά αυτη ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες απο όλους μας βασισμένες μόνο και μόνο στην συνήπαρξη Μπέζου - Δανδουλάκη. Κατά τα άλλα πρόκειται για ένα απλό , ταπεινό σήριαλ που στις καλές εποχές δεν θα του δίναμε καμία απολύτως σημασία.Με τα παντελόνια κάτω. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς που ούτε και το ίδιο το μέγκα φάνηκε να πολυπιστεύει. Άλλαξε μέρα και ώρα όσο κανένα άλλο σήριαλ του μεγάλου καναλιού. Μπορεί να ήταν βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι αλλα δεν ήταν και τόσο ώστε να ακολουθούμε κάθε του αλλαγή.Κάτω Παρτάλι. Το σήριαλ που σαρώνει σε νούμερα..... γέλιο έχει, όχι πολύ αλλα έχει.Επίσης έχει ωραία εικόνα, βλέπουμε ενα σεναριακό ενδιαφέρον , η καλύτερα μια περιέργια για το τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτό το χωριό αλλά μέχρι εκεί , δεν νομίζω πως θα ανυπομονούμε όλο το καλοκαίρι για το ποτέ θα ξαναρχίσει.Μοντέρνα οικογένεια. Έιναι η πιο αποτυχημένη μεταφορά ξενου σήριαλ ever. Το σήριαλ αυτό έγινε μόνο και μόνο για να μην πάνε Κόκλας και Δούκα στον Αντ1. Δυστηχώς η όποια σύγκριση με το ορίτζιναλ δεν θα ικανόποιούσε εκεί στο μέγκα.
Τώρα πάμε αντ1..... Μπρούσκο. Είναι η σειρά που ανέστησε το lead in του καναλιού. βασισμένη εξ ολοκλήρου στον πολύπαθο έρωτα του Αχιλλέα και της Μελίνας η σειρά φαίνεται να έχει αποκτήσει σταθερό κοινο. Χωρις κάποιο παρόμοιο ανταγωνισμό η σειρά τα πάει πολυ καλά , αλλά αν δεν βάλουν κι άλλα στοιχεία μέσα δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι σε θέση να κρατήσει το κοινό και του χρόνου.Καλές Δουλειές. Καλώς η κακώς το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει πάντα την υπομονή να περιμένει αν μια σειρά θα βετιωθεί η όχι. Στις καλές δουλειές λοιπον με τον Πέτρο Φιλιππίδη τα δυο πρώτα επεισόδια δεν ήταν καλα, απο το τρίτο κάτι πήγε να γίνει αλλα το κοινό δεν έμεινε ετσι η σειρά ολοκλήρωσε τον κύκλο της σχεδόν άδοξα.Στον Αλφα τώρα είχαμε και κεί δυο σειρές. Μην αρχίζεις την μουρμούρα. Κατά την ταπεινή μου άποψη η καλύτερη σειρά της σεζόν. Έδειξε πως δεν χρειάζονται πολλά πολλά για να κάνεις μια επιτυχια. Η σειρά έχτισε κοινό , δεν το βρήκε ετοίμο. Καλοί ηθοποιοί, έξυπνη μεταφορά σεναρίου, χαρακτήρες που ταιριάζουν στα ελληνικά πρότυπα....και η συνταγή πέτυχε!Δια ταύτα. Ο Λάκης Λαζόπουλος εν έτη 2014 μας παρουσίασε την "συνέχεια" των μήτσων. Η σειρά αυτή δεν θα είχε κανένα λόγω ύπαρξης αν ο Λάκης έκανε κανονικά το τσαντίρι του. Μάλλον χρόνο ήθελαν να γεμίσουν. Εν ολίγης σειρές έγιναν, του χρόνου ελπίζουμε σε κάτι καλυτερο..
Keywords
Αναζητήσεις
ellinika sirial, sirial elenika
Τυχαία Θέματα