Ελληνίδα celebrity: "Παντρεύτηκα στα 16 μου για 6 μήνες!"

18:31 16/11/2013 - Πηγή: TVNea
Την αποκάλυψή της για τον πρώωρο γάμο που σύναψε μόλις στα 16 της χρόνια έκανε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός! Ο γάμος βέβαια, όπως ισχυρίζεται και η ίδια, δεν κράτησε περισσότερο από 6 μήνες.

"Έκανα ένα γάμο σε ηλικία 16 ετών. Ήταν λίγο «Γαλάζια Λίμνη». Ο μπαμπάς και η μαμά μου αντέδρασαν, αλλά ήμουν πολύ ατίθασο παιδί και μοναχοπαίδι, δεν ήθελαν να μου χαλάσουν το χατίρι. Ο γαμπρός ήταν 17 χρονών και μέναμε στο σπίτι των γονιών του. Αυτό κράτησε μόνο έξι μήνες, μετά γυρίσαμε ο καθένας σπίτι του. Έπειτα έφυγα στο εξωτερικό και δεν το θυμάμαι κιόλας,
ήταν τόσο γρήγορο... Σαν δύο παιδάκια που έβαλαν ένα κοστούμι κι ένα νυφικό. Μου φαίνεται ότι είναι από τη ζωή μιας άλλης, όχι τη δική μου. Προσκλήσεις, μπομπονιέρες, νυφικό... κανονικά!" εξομολογείται.

Την ίδια ώρα, όμως, η ηθοποιός εξομολογείται πως έκτοτε δεν έχουν ξανασυναντηθεί, καθώς αυτός δε βρίσκεται πλέον στη ζωή: "Έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν θα τον είχα ξαναδεί έτσι κι αλλιώς. Δεν τον είχα δει ούτε και τότε, μετά από αυτό. Έφυγα στο εξωτερικό, δεν ασχολήθηκα καθόλου. Ήταν πολύ παιδικό".

Η πασίγνωστη ηθοποιός δεν είναι άλλη από τη ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ.
Keywords
Τυχαία Θέματα