Έλληνες ηθοποιοί βάζουν πλώρη για το εξωτερικό!

12:03 12/9/2012 - Πηγή: TVNea
Βλέποντας την κρίση στην Ελλάδα διαρκώς να "βαθαίνει" και - σε αντίθεση με τους λόγους των... λατρεμένων μας πολιτικών - να μην βλέπουμε το πολυπόθητο "φως", οι Έλληνες ηθοποιοί αποφασίζουν σιγά-σιγά να ανοίξουν πλώρη για έξω! Ευκαιρίες τους δίνονται, ικανότητες έχουν, οπότε; Φύγαμε για τα... εξωτερικά (που έλεγε και η αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου)!

Σκέψεις να μετακομίσει από την Ελλάδα στη Μεγάλη Βρετανία κάνει η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη.
Φημολογείται μάλιστα πως βρήκε ατζέντη στο Λονδίνο και ήδη έχει δεχθεί κάποιες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις.

Στο ίδιο κλίμα και ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Λος Άντζελες! Ο ηθοποιός θα βρεθεί στην παγκόσμια πρωτεύουσα της showbiz, γιατί κατάφερε να κερδίσει μία υποτροφία στη φημισμένη σχολή υποκριτικής της Στέλλα Άντλερ. Δεν ξέρουμε εάν η επιτυχία αυτή του ανοίξει νέες "πόρτες" και του προσφέρει νέες προοπτικές στον χώρο του θεάματος, το σίγουρο όμως είναι πως ο Γιώργος θα λείψει από την Ελλάδα τουλάχιστον για επτά μήνες.

Σε casting στο Λονδίνο βρέθηκε πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός, που λατρέψαμε ως τηλεοπτικό "Ανδρέα" στο κορυφαίο "Νησί", ανέφερε επίσης πως το συγκεκριμένο casting αφορούσε την καινούρια ταινία του Πράκτορα 007 - James Bont. Μάλιστα δήλωσε: "Το θεωρώ πολύ δύσκολο να συμβεί, ειδικά αν δεν έχεις την απαραίτητη αγγλική παιδεία. Εγώ δεν την έχω. Δεν έχω τέτοιες βλέψεις, όμως, αν "κάτσει", φυσικά, δεν θα πω όχι."http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα