Έλλη Κοκκίνου: Αγωνιζόμουν 4 χρόνια για να χάσω 22 κιλά!

22:32 28/6/2014 - Πηγή: TVNea
Η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου έχει περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα με τα κιλά της όμως έπειτα από ένα συστηματικό πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με καθημερινή γυμναστική έχει καταφέρει να χτίσει ένα κορμί που πολλές θα ζήλευαν!
Σε μια συνέντευξη λοιπόν εφ΄ όλης της ύλης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη «μάχη» με τα περιττά κιλά καθώς και τις ανασφάλειες που ξεπέρασε με τον σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη.
«Δεν είχα πάντα αυτοπεποίθηση με το σώμα μου. Είμαι πιστή στο πρόγραμμα διατροφής και στη σκληρή γυμναστική και έχω δει σημαντική βελτίωση τα τελευταία χρόνια. Αγαπώ τον εαυτό μου όπως είναι με τις καμπύλες του, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να γίνω σαν την Gisele! Αυτό το έχω αποδεχτεί», παραδέχτηκε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Εγώ weekly και την Κατερίνα Μπούσιου, ενώ θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες με θυροειδή, επισημαίνοντας «Πάλεψα τέσσερα χρόνια μέχρι το 2003 για να χάσω συνολικά 22 κιλά. Ο θυρεοειδής, όμως, είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί οριστικά, πρέπει να ακολουθώ καθημερινά τη θεραπεία μου».
Όσο για τον αγαπημένο της, η Έλλη Κοκκίνου εξομολογείται «Ο Γιώργος με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω όλες τις γυναικείες ανασφάλειές μου με πειστικό τρόπο και μάλιστα με επιχειρήματα».

Peoplegreece
Keywords
Τυχαία Θέματα