Ελλάδα: Να περάσει ο επόμενος...‎

18:00 21/8/2011 - Πηγή: TVNea
ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΟ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ CONN-XTvΗ εθνική μας ομάδα μετά την Τουρκία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στο παιχνίδι με την Γερμανία, νικώντας την παρέα του Ντιρκ Νοβίτσκι με 69-56.
Οι διεθνείς μας κατάφεραν να επιβάλουν από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό τους και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα με τον Κώστα Κουφό να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και να οδηγεί τη "γαλανόλευκη" στη νίκη.
Ο Κώστας Κουφός ήταν καταιγιστικός, σημειώνοντας 17 πόντους, ενώ 14 πρόσθεσε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο
οποίος ήταν άξιος συμπαραστάτης. Από τους Γερμανούς ο Ντιρκ Νοβίτσκι έμεινε στα ρηχά (11 πόντους με 4/10 διπ.), με τον Κρις Κέιμαν να αποτελεί σταθερά πηγή κινδύνου για τους διεθνείς μας, καθώς πέτυχε 15 πόντους.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άρχισε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και με τον Γιάννη Μπουρούση πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα στα χέρια της. Ο σέντερ της Μιλάνο σημείωσε το 8-3 στο 4', δίνοντας από την αρχή το προβάδισμα στην ομάδα του Ηλία Ζούρου.
Στη συνέχεια, δεν άλλαξε τίποτα, καθώς ανέλαβαν δράση ο Κώστας Κουφός με τον Αντώνη Φώτση... Οι δύο παίκτες διατηρούσαν την εθνική στο ρόλο του οδηγού, με τον Γερμανούς να παραμένουν κοντά στο σκορ χάρη στον Κρις Κέιμαν. Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα τριών πόντων (17-14).
Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, ο Σάφαρτζικ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ευστοχώντας σε σουτ τριών πόντων. Σε εκείνο το σημείο "χτύπησε" το καμπανάκι για τους διεθνείς μας οι οποίοι με πέντε διαδοχικούς πόντους (κάρφωμα Μπουρούση, τρίποντο Φώτση) ξέφυγαν στο σκορ και δεν επέτρεψαν στους Γερμανούς να τους πλησιάσουν και πάλι.
Δείτε αποσπάσματα του αγώνα 
Keywords
Τυχαία Θέματα