Ελισάβετ Σπανού:Όσα είπε για τον Κωστόπουλο, τη Μπαλατσινού και το «Πρωινό Mou» στην Τατιάνα Στεφανίδου!

13:16 26/10/2013 - Πηγή: TVNea
Η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στο «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου και αναφέρθηκε στην απόφασή Πέτρο Κωστόπουλο και την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής «Πρωινό Mou».της να «μπει» στο χώρο της τηλεόρασης, αλλά και στις σχέσεις της με τον

Τι δήλωσε για την απόφαση που πήρε να συμμετέχει στο «Πρωινό Mou»; «Είναι πολύ διαφορετικό αυτό που κάνουμε εμείς τώρα εδώ, που είμαστε οι δυο μας και μιλάμε, από αυτό που γίνεται στο πρωινό. Εκεί είμαστε ένα
πάνελ πέντε ανθρώπων,ακόμα προσπαθώ να βρω ισορροπίες και τον τρόπο να “λειτουργώ” μέσα σε μια ομάδα πέντε ατόμων που μιλάνε» σχολίασε, ενώ παράλληλα, σχετικά με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού, ανέφερε: «Ο Πέτρος είναι ένας χαρισματικός, έξυπνος και αυθόρμητος άνθρωπος. [...] Την Τζένη θα τη χαρακτήριζα ως συγκροτημένη και χαμηλών τόνων. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και, φυσικά, είναι η έννοια της κομψότητας».
Σχολιάζοντας μάλιστα την τελευταία δήλωση της καλεσμένης της, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε: «Συμφωνώ απόλυτα. [...] Εμένα από την εκπομπή μου λείπει το “πραγματικό” χιούμορ της Τζένης. Έχει ένα εκλεπτυσμένο χιούμορ και αυτό θέλω να δω. Την Τζένη να κάνει τα σχόλια που κάνει και όταν είμαστε οι δυο μας και τρώμε».
Όσο για το αν η Ελισάβετ Σπανού θα μπορούσε να δει «ερωτικά» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η ίδια απάντησε: «Θα έβγαινα με τον Ουγγαρέζο σαν φίλη του πολύ εύκολα. Μην κοιτάς που ο Κωστόπουλος μας θέλει ζευγάρι, ο Πέτρος θέλει τον Ουγγαρέζο ζευγάρι με όποια έρχεται στην εκπομπή! [...] Δεν μιλάω ξανά για άνδρες, ρώτησέ με για χρυσόψαρα αν θέλεις, θα σου απαντήσω», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Σπανού.
Δες το βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα