Ελεονώρα Μελέτη Όσα αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού

16:30 14/12/2013 - Πηγή: TVNea
Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η καλεσμένη στην εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται», το βράδυ της Παρασκευής, και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για όλα.

Για την προσωπική της ζωή, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες σχέσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα: «Έχω κάνει μια τετραετία, άλλη μια τρεισήμισι χρόνια, μια άλλη κοντά στα δύο χρόνια και ο Γιάννης που ήταν κοντά στα τρία χρόνια. Είμαι των σχέσεων, πολύ σχεσάκιας»,

Μάλιστα,
η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στη φήμη που θέλει την Ελεονώρα Μελέτη να αποτέλεσε την έμπνευση για τη Μυρτώ Κοντοβά ώστε να γράψει το γνωστό χιτ της Άννας Βίσση «Στην Πυρά», η οικοδέσποινα του «Μελέτησέ το!» αρκέστηκε να απάντησει: «Τσούλα πάντως δεν είμαι», ενώ σχετικά με το αν έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέσηανέφερε: «Δεν ξέρω αν υπήρξα. Δεν ξέρω αν έχω υπάρξει, αλλά δεν θα το θελα. Δεν θα το έκανα ποτέ συνειδητά».

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, η ίδια εξήγησε: «Έχω ένα πρόβλημα εκ γενετής με τη μέση μου, που πέρυσι επιδεινώθηκε πολύ. Δεν μπορούσε να περπατήσω, να καθίσω. Δεν μπορούσα να βάλω χαμηλό ή υψηλό παπούτσι. Ήμουν πολύ ευέξαπτη, μου είχαν κόψει όλες τις δραστηριότητες. Τα πάντα!», ενώ συμπλήρωσε με χιούμορ: «Μπορεί και στο σεξ να είχα περιορισμούς, μέχρι πρόσφατα. Μέχρι τον Σεπτέμβριο μη σου πω».

Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση τόσο της ίδιας, όσο και της οικογένειάς της, η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε: «Ο πατέρας μου έχει κάνει το σκατό του παξιμάδι για να μας μεγαλώσει. Συγγνώμη που μιλάω έτσι. Η μητέρα μου δεν δούλευε για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Ο πατέρας μου έχει στερηθεί πάρα πολλά πράγματα για να μας φέρει ως εδώ που μας έφερε και να μας εξασφαλίσει. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολη ζωή μέχρι ενός σημείου, γιατί έμεινε ορφανός και σε πολύ νεαρή ηλικία και έπρεπε να αντιμετωπίσει διάφορες αντιξοότητες της ζωής. Έχει δουλέψει για όλα αυτά που μας έχει παρέχει. Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους του χώρου του, επειδή είναι τίμιος πάνω από όλα. Δεν έχει κάνει ποτέ του λαμογιά. Τον σέβεται και τον αναγνωρίζει ο χώρος του. Αυτή είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά που μπορεί να μου έχει αφήσει».

Επίσης, η ίδια συμπλήρωσε: «Η μητέρα μου μεγάλωσε με την προτεραιότητα να στέκομαι στα πόδια μου και να μη στηρίζομαι σε κανέναν, είτε λέγεται πατέρας είτε σύντροφος. Είμαι ένας από αυτούς που σκέφτομαι τι θα κάνω το αυτοκίνητο που μου έκανε δώρο ο ΑΝΤ1 γιατί ο φόρος πολυτελείας και το σήμα με τσακίζουν. Δεν ξέρω αν θέλω να δώσω αυτά τα χρήματα ώστε να συντηρήσω ένα δώρο που δεν αγόρασα εγώ. Οι υποχρεώσεις μου και οι απολαβές μου, με τις μειώσεις που έχω υποστεί να κάνω είτε επειδή μου ζητήθηκαν είτε από μόνη μου για να σώσω κάποιους συνεργάτες της εκπομπής, είναι τέτοιες που με κάνουν να τα μετράω. Δεν είχα ποτέ τα χρυσά συμβόλαιο. Ήμουν η προσωπικότητα της τηλεόρασης εκείνη που άλλαξε τα δεδομένα στα κασέ των παρουσιαστών».
Keywords
Τυχαία Θέματα