Ελένη Μενεγάκη:Θα κάνει κάτι άλλο εκτός πρωινού?

16:41 24/5/2011 - Πηγή: TVNea
Με αφορμή τα βραβεία 'Γυναίκες της χρονιάς', η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη, για τη παραμυθένια ζωή της, τη σχέση της με το κοινό και το ενδεχόμενο μιας βραδινής εκπομπής.

«Έζησα μια παραμυθένια ζωή, με μικρούς δράκους. Όπως σε όλα τα παραμύθια έτσι και στο δικό μου είχε μικρούς δράκους...Από αυτά που ονειρεύτηκα τα περισσότερα πραγματοποιήθηκαν» είπε η 41χρονη παρουσιάστρια του Καφέ με την Ελένη.

Σχετικά με την επιτυχημένη τηλεοπτική της καριέρα, εξήγησε
:«Ήμουν από τα τυχερά παιδιά της δουλειάς, γιατί ξεκίνησα με την αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης, εκεί όπου υπήρχαν λεφτά και διάθεση να στηρίξουν τα καινούργια πρόσωπα», ενώ δεν δίστασε να δηλώσει για την επιτυχία της :«Μέσα από την αλήθεια μου και τη σχέση που έχτισα με τον κόσμο, κρατήθηκα 19 χρόνια επί καθημερινής βάσης και είμαι η μόνη που το κατάφερε αυτό».

Αρκετές φήμες υπάρχουν για τα
επόμενα επαγγελματικά της σχέδια της και την πιθανή μετάβασή της στη βραδινή ζώνη. «Αν κάνω κάτι άλλο, πέρα από τη πρωινή ζώνη, δεν είναι σίγουρο ότι θα έχω την ίδια πορεία. Γιατί να ξεκινήσω μια καινούργια σχέση από τη στιγμή που αυτή που έχτισα είναι επιτυχημένη; Ιδανικά για μένα είναι να μην κάνω δυο πράγματα ταυτόχρονα, αφενός. Και αφετέρου, πρέπει να αφήσουμε χώρο και σε άλλους ανθρώπους. Δεν μπορεί τρία άτομα στην τηλεόραση να τα κάνουμε όλα!».
Keywords
Τυχαία Θέματα