Ελένη Κούρκουλα: άνοιξε κατάστημα και πουλάει σκούπες, τηγάνια και ξαπλώστρες!

18:47 15/1/2014 - Πηγή: TVNea
Η απόσυρσή της από το πολιτικό στερέωμα το 2007 δε σήμανε παράλληλα και το τέλος στην επαγγελματική της δραστηριότητα.

Η πρώην υφυπουργός Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, μπορεί να απέχει εδώ και χρόνια από τα έδρανα της Βουλής, ωστόσο αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή και να ανοίξει κατάστημα οικιακών ειδών στο Κολωνάκι! Ο λόγος για
την Ελένη Κούρκουλα, η οποία δηλώνει πανευτυχής με το νέο επαγγελματικό ρόλο που έχει αποκτήσει.

"Ο,τι βρίσκουμε στην υπόλοιπη Ευρώπη, μας αρέσει και είναι σε χαμηλή τιμή το φέρνουμε και το πουλάμε, γι 'αυτό και έχουμε εντελώς ανόμοια πράγματα: από τετράδια μέχρι ανατομικά μαξιλάρια μέχρι πορτ-κλε, από ποδήλατο σπαστό μέχρι ότι βάζει ο νους σου!" αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso. H πρώην πολιτικός, στην ερώτηση για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με αυτού του είδους την επιχείρηση, αποκαλύπτει: "Πριν από ενάμιση χρόνο, είχα φτιάξει και ζωγραφίσει κάποια πράγματα στο tablet, τις ζωγραφιές μου τις έκανα σουπλά, τετράδια και μπλοκ και τα έδωσα σε φίλους. Στη συνέχεια όμως σκέφτηκα να τα έχω όλα αυτά σε ένα μαγαζί μαζί με διάφορα άλλα πράγματα!".

Παράλληλα, βέβαια, η Ελένη Κούρκουλα προετοιμάζει και την τηλεοπτική της επιστροφή, καθώς πρόκειται να αναλάβει εβδομαδιαία εκπομπή στο κανάλι Action24 του συζύγου της Διονύση Παναγιωτάκη, με συνεντεύξεις και αφιερώματα σε πρόσωπα της επικαιρότητας.
Keywords
Τυχαία Θέματα