Εκατοντάδες Έλληνες θέλουν να γίνουν… εκατομμυριούχοι!

12:01 12/9/2014 - Πηγή: TVNea
Μέσα σε μόλις τρεις ημέρες οι αιτήσεις… χτύπησαν κόκκινο, αποδεικνύοντας ότι εκατοντάδες έλληνες θέλουν να γίνουν… εκατομμυριούχοι. Βέβαια γνωρίζουν πως δεν πρόκειται με τη συμμετοχή τους να λύσουν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω μνημονίου, αλλά εκτός του όποιου οικονομικού κέρδους, φαίνεται ότι θέλουν να βιώσουν την πρόκληση να βρεθούν απέναντι από τον Γιάννη Ζουγανέλη και να απαντήσουν στις ερωτήσεις
που θα τους κάνει.
Όπως πρώτα είχα γράψει μέσα από το Newsit, ο ΣΚΑΪ πρόκειται την καινούργια σεζόν να βγάλει στον αέρα την εξελιγμένη version του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», το «Hot Seat-Millionaire», με παρουσιαστή τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Εδώ και τρεις μέρες λοιπόν, το κανάλι του Φαλήρου προβάλλει τρέιλερ καλώντας όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή. Και όπως φαίνεται, αυτοί είναι πολλοί, καθώς μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από χίλια άτομα. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένεται ο αριθμός συμμετοχών να αυξηθεί κατά πολύ, αφού το τρέιλερ θα ξεκινήσει να προβάλλεται περισσότερες φορές. Άλλωστε στο τηλεπαιχνίδι, κάθε φορά συμμετέχουν πέντε άτομα που προσπαθούν να γίνουν εκατομμυριούχοι, οπότε θα είναι και πολλοί αυτοί που θα λάβουν μέρος. Βέβαια, η πρόκληση δεν είναι μόνο τα χρήματα, αλλά οι ερωτήσεις που γίνονται και που πρέπει να απαντήσουν οι διαγωνιζόμενοι, αποδεικνύοντας ότι διαθέτουν και γνώσεις, αλλά και κριτική σκέψη. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο και το «Hot Seat- Millionaire» να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στον ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Ζουγανέλη στην παρουσίαση.

newsit.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα