Είναι οριστικό: H Θρασκιά next year, αφού τη… σφάξουν!

08:32 22/5/2013 - Πηγή: TVNea
Μόνο… μαργαρίτες δεν μαδούσε τον τελευταίο καιρό η Ράνια Θρασκιά: θα βγει η εκπομπή, δεν θα βγει, θα βγει, δεν θα βγει…; Τελικά… δεν θα βγει!
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, η απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ είναι οριστική και η εκπομπή που θα παρουσιάσει η Ράνια Θρασκιά μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ1 θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από την επόμενη σεζόν. Μετά από καιρό και με πολλή καθυστέρηση, οι διοικούντες αποφάσισαν να μην βγάλουν στον
αέρα φέτος την εκπομπή για ένα μήνα, αφού τότε λήγει η σεζόν, αλλά να την αφήσουν για την επόμενη.

Από τώρα μάλιστα έχουν υπολογίσει να την βγάλουν στον αέρα στις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά κι αυτό μην το… δέσετε καθώς είναι γνωστό ότι στην κρατική τηλεόραση παίρνουν τη μία μέρα κάποια απόφαση, για να την αναιρέσουν την επόμενη. Βέβαια από την άλλη, παίρνοντας αυτή τη διορία, έχουν άνεση για να αποφασίσουν καλύτερα κάποια πράγματα και ιδιαίτερα να λύσουν κάποιες… κόντρες που έχουν δημιουργηθεί.

Οι κόντρες αυτές αφορούν ορισμένα πρόσωπα που… ήταν να συνεργαστούν με την εκπομπή, αλλά όπως φαίνεται δεν θα είναι σε αυτήν. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, το κοστολόγιο της εκπομπής ήταν πολύ υψηλό και για αυτό η διοίκηση της ΕΡΤ έβαλε το… μαχαίρι στην εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει την εκπομπή και, για να αποφύγουν διάφορα… δημοσιεύματα καθώς όλα (και το κοστολόγιο) μαθαίνονται, αποφασίστηκε να το μειώσουν και να το φτάσουν σε… σύγχρονα δεδομένα.

Η πρώτη… μείωση φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε στη σκηνοθεσία, που ήταν να αναλάβει εξωτερικός συνεργάτης, αλλά όπως φαίνεται θα γίνει εκ των έσω. Επίσης, ένα πρόσωπο που είχε ακουστεί ότι θα συνεργαστεί με την εκπομπή, ο Γιώργης Λαμπαθάκης, φαίνεται ότι είναι ο επόμενος… αδύναμος κρίκος, καθώς κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να ανήκει στο μόνιμο δυναμικό της εκπομπής.

Οι επόμενοι καλοκαιρινοί μήνες λοιπόν θα είναι ιδιαίτερα… καυτοί για τη Ράνια Θρασκιά, καθώς αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το ποιοι θα στελεχώσουν την εκπομπή που αλλιώς ξεκίνησε… κι αλλιώς θα βγει στον αέρα. Το κύριο ερώτημα είναι το πόσο θα κοστίσει η εκπομπή, αλλά για αυτό θα αναφερθούμε σε επόμενα δημοσιεύματα, καθώς ακόμα γίνεται… σφαγή στο κοστολόγιό της, για να αποφευχθούν τα… σφαγιαστικά σχόλια! Είναι πάντως σίγουρο ότι θα… σφάξουν τη Ράνια Θρασκιά για να αποφευχθούν τα αρνητικά σχόλια, ενώ βέβαια, κάποιες άλλες αποφάσεις… προσπαθούν να περάσουν... ήσυχα κι απαρατήρητα. Αλλά για αυτά και σε αυτά, θα αναφερθούμε εν ευθέτω χρόνω…!

Πηγή: zappit.gr / Σύνταξη: Γρηγόρης Μελάς
Keywords
Τυχαία Θέματα