Εικόνες ντροπής στην Λεωφόρο

08:45 22/11/2015 - Πηγή: TVNea

Δεν υπήρξε παιχνίδι στη Λεωφόρο, καθώς ο διαιτητής του αγώνα Ανδρέας Παππάς αποφάσισε να μην διεξαχθεί το παιχνίδι. Ακόμα δεν έχει αιτιολογηθεί η απόφαση, αλλά όπως εκτιμάται σε αυτό συνηγόρησαν η αρνητική στάση των υπευθύνων του Ολυμπιακού να αγωνιστούν, λόγω της φωτοβολίδας που ρίφθηκε κατά την προθέρμανση δίπλα στον Φινμπόγκασον.

Μετά την απόφαση της οριστικής αναβολής του παιχνιδιού στο γήπεδο της Λεωφόρου ξέσπασαν βίαια επεισόδια από εξαγριωμένους οπαδούς που συνεπλάκησαν με
την αστυνομία.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και τα στενά γύρω από τη ΓΑΔΑ. Σε προσαγωγές και συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχουν γίνει περίπου 25 προσαγωγές και 10 συλλήψεις, και όλοι μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ.

Real.gr Λεωφόρος Επεισόδια από realmedialive

Real.gr Κρανίου τόπος το γήπεδο από realmedialive

Τα επεισόδια στην προθέρμανση

Μια φωτοβολίδα και τα συνθήματα από την κερκίδα «πυροδότησαν» το κλίμα του ντέρμπι. οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν βγήκαν για ζέσταμα. Προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ φιλάθλων στην κερκίδα πάνω από τη φυσούνα και αστυνομικών, ενώ δυο ώρες πριν την αρχική ώρα έναρξης του αγώνα υπήρξαν επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών σε δρόμο δίπλα στο γήπεδο.

Real.gr Λεωφόρος από realmedialive

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ενημερώθηκε για τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο και σύμφωνα με το περιβάλλον του είπε ότι την απόφαση για την έναρξη ή όχι του αγώνα θα τη λάβει ο διαιτητής.

Real.gr LEOFOROS από realmedialive

Real.gr επεισόδια Λεωφόρος από realmedialive

real.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα