Ε. Ράντου: "Στο 'Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;' έκανα την ωραία και κράτησε μόλις 6 επεισόδια! Το πήρα το μήνυμα!" (Video)

17:00 26/2/2013 - Πηγή: TVNea
Στον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής "JOY" στον ΣΚΑΪ εμφανίστηκε η αγαπημένη όλων μας ηθοποιός Ελένη Ράντου, η οποία μίλησε για τη διατροφή της, την εξωτερική εμφάνιση και τη συνεχή μάχη που δίνει με τα κιλά της.

"Στην 'Εργαζόμενη Γυναίκα' είχα πάρει κάποια κιλά, αλλά μετά τα έχασα. Τώρα είμαι 'κανονική', αλλά πάντα ήμουν τσουπωτή" παραδέχεται ευθέως η Ελένη Ράντου και συνεχίζει "Πάντα, με πολύ λίγο φαγητό έπαιρνα αδικαιολόγητα πολλά κιλά και με πολύ φαγητό ήμουν αδικαιολόγητα αδύνατη.
Πρέπει να είχε να κάνει πολύ με το ψυχολογικό κομμάτι. Είχα φτάσει να έχω δυσφορία, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Για το σώμα μου ήταν πολλά τα κιλά. Από την άλλη, όταν είσαι καλά ψυχολογικά, το σώμα χάνει πιο εύκολα κιλά."

Τέλος, η Ελένη Ράντου πρόσθεσε πως ποτέ δεν θέλησε να παίξει "την ωραία" σε ρόλους της. Αντιθέτως, οι επιτυχημένες στιγμές στην πορεία της στην υποκριτική ήταν αυτές που η ίδια είχε "τσαλακωθεί" για χάρη τους: «Ξεφεύγεις από αυτή τη σκέψη (σ.σ. της εικόνας) γιατί η ουσία της δουλειάς μας δεν είναι αυτή. Όταν την εντοπίσεις, ελάχιστα σε απασχολεί η εμφάνιση. Επίσης, πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι τις μεγαλύτερές μου επιτυχίες τις έκανα όταν δεν ήμουν εμφανισιακά τόσο επιθυμητή, όταν τσαλακωνόμουν πολύ. Τηλεοπτικά, καμία “ωραία” δεν είχε μεγάλη τύχη. Μια φορά έκανα μία πολύ όμορφη, στο “Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;” έκανα την ωραία της παρέας, και έξι επεισόδια κράτησε. Το πήρα το μήνυμα!"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΕΔΩ:
Keywords
Τυχαία Θέματα