Δύο νέες σειρές στο ΣΚΑΙ

20:35 15/9/2014 - Πηγή: TVNea
Δύο ολοκαίνουριες σειρές κάνουν πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου. Η σειρά επιστημονικής φαντασίας «Under the Dome», βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Stephen King, θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22.15, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί στις 23.15 το «Elementary», μία σειρά μυστηρίου με πρωταγωνιστή τον Σέρλοκ Χολμς του 21ου αιώνα που αναλαμβάνει δράση στο Μανχάταν.

Η σειρά επιστημονικής φαντασίας «Under the
Dome», βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Stephen King, αφηγείται την αλλόκοτη ιστορία των κατοίκων μιας μικρής πόλης της Νέας Αγγλίας, οι οποίοι αποκόπτονται από τον υπόλοιπο κόσμο κατά έναν εντελώς ανεξήγητο τρόπο: ένας πανίσχυρος διάφανος θόλος καλύπτει ξαφνικά την περιοχή τους, φυλακίζοντας τους πάντες στο εσωτερικό του. Χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, και με τις προμήθειές τους να λιγοστεύουν διαρκώς, οι κάτοικοι της μικρής πόλης θα πρέπει να επιστρατεύσουν όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να επιβιώσουν, να διατηρήσουν τις ισορροπίες, αλλά και να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη και τι τους επιφυλάσσει το μέλλον.

Στο πρώτο επεισόδιο: Οι κάτοικοι της μικρής πόλης Chester’s Mill βρίσκονται ξαφνικά παγιδευμένοι κάτω από έναν γιγάντιο, αόρατο θόλο, χωρίς καμία διέξοδο. Ένα αεροπλάνο που πετούσε πάνω από την περιοχή συγκρούεται με τον θόλο και γίνεται κομμάτια, με αποτέλεσμα τα συντρίμμια να τραυματίσουν ένα νεαρό αγόρι. Ωστόσο κι άλλοι άνθρωποι θα επηρεαστούν άμεσα από την επαφή τους με το θόλο: η νεαρή Norrie παθαίνει την πρώτη της επιληπτική κρίση μέσα σε ένα αυτοκίνητο που πλησιάζει στην περιοχή, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Duke δέχεται μια ηλεκτρική εκκένωση μόλις αγγίζει το θόλο, με αποτέλεσμα ο βηματοδότης του να εκραγεί.
Πρωταγωνιστούν: Mike Vogel (Dale "Barbie" Barbara), Rachelle Lefevre (Julia Shumway), Dean Norris (James "Big Jim" Rennie), Eddie Cahill (Sam Verdreaux), Alexander Koch (James "Junior" Rennie), Nicholas Strong (Phil Bushey), Colin Ford (Joe McAlister), MacKenzie Lintz (Norrie Calvert-Hill), Karla Crome (Rebecca Pine), Aisha Hinds (Carolyn Hill), Natalie Martinez (Deputy Linda Esquivel), Britt Robertson (Angie McAlister)

«Elementary» σε ΠΡΩΤΗ προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Μετά από διάφορες περιπέτειες με απαγορευμένες ουσίες, και απόπειρες αποτοξίνωσης που δεν στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, ο εκκεντρικός Sherlock Holmes αφήνει το Λονδίνο και καταφεύγει στο Μανχάταν. Εκεί όμως ο πατέρας του θα τον υποχρεώσει να ζήσει με το χειρότερο εφιάλτη του: την αιωνίως νηφάλια Dr. Watson. Η Dr. Watson ήταν κάποτε επιτυχημένη χειρουργός, έχασε όμως την ιατρική της άδεια όταν δεν κατάφερε να σώσει έναν ασθενή της. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη να προσέχει και να βοηθά τον Sherlock, ως ειδική στον εθισμό, η Watson ελπίζει να εξιλεωθεί και για το παρελθόν της. Ο Sherlock όμως επιμένει ότι η μόνη μέθοδος αποτοξίνωσης που τον βοηθά είναι η δουλειά του, ως σύμβουλος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα και διάφορες περιπέτειες, οι δυο τους θα γίνουν το πιο κατάλληλο δίδυμο για την εξιχνίαση των πιο περίπλοκων εγκλημάτων και των πιο δύσκολων υποθέσεων.

Στο πρώτο επεισόδιο: Ο ντετέκτιβ Sherlock Holmes με τη βοήθεια της πάντα σοβαρής συνεργάτιδάς του, της Dr Joan Watson, χρησιμοποιεί το εκπληκτικό ταλέντο που έχει να κατανοεί τους ανθρώπους και τα κίνητρά τους για να συμβουλεύει την Αστυνομία της Νέας Υόρκης σχετικά με τις πιο δύσκολες υποθέσεις εγκλημάτων. Στην πρεμιέρα της σειράς, ο Holmes ασχολείται με μια διάρρηξη που κατέληξε σε φόνο.
Πρωταγωνιστούν: Jonny Lee Miller (Sherlock Holmes), Lucy Liu (Joan Watson), Aidan Quinn (Captain Thomas Gregson), Jon Michael Hill (Detective Marcus Bell)http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
σκαι sherlock, holmes σκαι ηθοποιοσ βοηθος
Τυχαία Θέματα