Δυναμική η είσοδος του Star στο δεύτερο μισό της σεζόν

09:30 27/1/2017 - Πηγή: TVNea
Ελληνική μυθοπλασία, διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και μια τουρκική καθημερινή σειρά εντάσσει στο πρόγραμμά του το Star στο β' μέρος της σεζόν.

Στο πρόγραμμα του καναλιού έρχεται σύντομα η νέα καθημερινή, δραματική σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη που τελικά φέρει τίτλο «Αρένα» και όχι «The Music Mall».

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα, ενώ η πρεμιέρα της σειράς προγραμματίζεται
για τον Μάρτιο. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Ζέτα Δούκα, ο Κώστας Αποστολάκης, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Τάνια Τρύπη η Βίκυ Κάβουρα, η Νίκη Γρανά και άλλοι δημοφιλείς ηθοποιοί.

Το βασικό στόρι της «Αρένας» διαδραματίζεται σε μια δισκογραφική εταιρεία. Δύο δυναμικές γυναίκες, η Αμάντα (Ζέτα Δούκα) και η Μελίσσα (Νίκη Γρανά), μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μουσική, τη δημοσιότητα αλλά και τον ίδιο άντρα. Η κόντρα ανάμεσά τους δεν αργεί να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, όμως υπάρχει μια ανατροπή. Η Αμάντα δεν γνωρίζει ότι η αντίζηλός της είναι η κόρη της και αντίστοιχα η Μελίσσα δεν ξέρει ότι στο στόχαστρό της έχει βάλει τη βιολογική της μητέρα. Ο αγώνας ανάμεσα σε μητέρα και κόρη θα είναι ανελέητος.

Με καθυστέρηση θα βγει στον αέρα του Star η κωμωδία που υπογράφει η Αννα Χατζησοφιά «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές». Πρωταγωνιστούν η Καίτη Κωνσταντίνου, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο Αρης Σερβετάλης, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η Αννα Μονογιού, η Μένια Μαθιουδάκη, ενώ ως guest θα δούμε τον Γιάννη Αϊβάζη. Τα γυρίσματα στην Κύπρο έχουν ολοκληρωθεί ενώ το σίριαλ αποτελείται από τριάντα επεισόδια.

Η υπόθεση αφορά σε έναν χωρισμένο πατέρα ο οποίος αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, όσο η μητέρα των παιδιών του λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι.

Για άλλη μια φορά στη μάχη της... κατσαρόλας μπαίνουν ερασιτέχνες μάγειρες με στόχο να κερδίσουν τον τίτλο του «Master Chef». Ο γνωστός διαγωνισμός επιστρέφει και από τις 10 Δεκεμβρίου που βγήκε στον αέρα το τρέιλερ οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 3.000. Σίγουρη θεωρείται η παρουσία του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου, ενώ η εκπομπή, της οποίας τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πάνος Γεωργίου, αναμένεται να βγει στον αέρα τον Μάρτιο.

Παρά τη σχετική φημολογία, προς το παρόν δεν διακόπτεται το έτερο πρόγραμμα μαγειρικής του σταθμού «Blind Taste».

Tv Έθνος
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα