Δ.Τ. Παρουσίαση προγράμματος ΑΝΤ1 2011-2012 - Α'

16:31 26/10/2011 - Πηγή: TVNea
Διάβασε ότι θα βγει από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 αναλυτικά
Για μια ακόμη χρονιά συνεπής προς τους εκπροσώπους του Τύπου, τους διαφημιζόμενους και τη διαφημιστική αγορά, ο ΑΝΤ1 παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα για τη σεζόν 2011-12 την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Η εντυπωσιακή παρουσίαση ακολούθησε πιστά το concept και την αισθητική της νέας καμπάνιας του σταθμού, που ως κεντρική ιδέα έχει «τα συναισθήματα».
Αναδεικνύοντας και προβάλλοντας το πλούσιο περιεχόμενο του νέου προγράμματος για την τηλεοπτική σεζόν 2011 – 2012, η παρουσίαση κέρδισε το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις των προσκεκλημένων.
Ξεχωριστή εντύπωση έκανε ο κύβος που κρεμόταν μπροστά από την σκηνή, καθώς στις πλευρές του προβάλλονταν διαφορετικά ids του ΑΝΤ1. Η μοντέρνα απεικόνιση, η σύγχρονη προσέγγιση σε συνδυασμό με τη βοήθεια της τεχνολογίας, πρόσφεραν ένα ιδιαίτερο θέαμα, με ουσιαστικό περιεχόμενο γεμάτο συναισθήματα!
Ο ΑΝΤ1 αναγνωρίζει την ανάγκη του κόσμου για γνήσια και ποιοτική ψυχαγωγία, που στις μέρες μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Με καινοτομίες, προτάσεις και ιδέες που...
ξεκινούν από το τηλεοπτικό πεδίο και εκτείνονται ως το διαδίκτυο, το νέο πρόγραμμα του σταθμού θα καλύψει κάθε ανάγκη και προτίμηση, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα. Ουσιαστική ενημέρωση, φαντασμαγορικά shows, δυνατές ελληνικές σειρές, δημοφιλείς ξένες σειρές και web series που κάνουν τη διαφορά, υποδέχονται τη νέα σεζόν με αισιόδοξη διάθεση και απαντούν σε όλα μας τα «θέλω»!
Η παρουσίαση ξεκίνησε με ...
ένα εντυπωσιακό video για την Ενημέρωση. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μαρία Χούκλη, διαθέτει αξιοπιστία, σύγχρονο προφίλ, φρέσκια ματιά στα γεγονότα και εμπεριστατωμένη άποψη, χωρίς να είναι φλύαρο.

Η καινοτομία φέτος φτάνει στον ΑΝΤ1 στην Πρωινή Ζώνη! Με το νέο, ενιαίο «ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1» να ξεκινά στις 07.00 και τον Γιώργο Παπαδάκη, να μας λέει την πρώτη «καλημέρα», η Πρωινή Ζώνη αλλάζει τα δεδομένα. Ο Γιώργος Παπαδάκης, στη νέα αυτή τηλεοπτική πρόταση, γίνεται ο συνδετικός κρίκος, ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Στις 10 ακολουθεί η Λίτσα Πατέρα με την ενότητα της αστρολογίας, συνεχίζει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με αυτή της μαγειρικής, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου, αναλαμβάνουν να μας παρουσιάσουν την καθημερινότητα με μια διαφορετική οπτική, μέσα από ένα ανάλαφρο τηλεοπτικό Magazino έως τις 13.00.

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, καλωσορίζει το πολυαναμενόμενο show χορού «Dancing on Ice». Με παρουσιάστρια την Τζένη Μπαλατσινού και κριτική επιτροπή την Έλενα Παπαρίζου, τον Αλέξη Κωστάλα και τον Πέτρο Κωστόπουλο, το «Dancing on Ice» θα μας «βάλει στον χορό» του πιο φαντασμαγορικού show! To Real life make-over show, FAB 5 θα μας εντυπωσιάσει τόσο με τους εκκεντρικούς Ηλία Ψινάκη, Λάκη Γαβαλά, Τρύφωνα Σαμαρά, Γιώργο Μέρλο, Πάνο Φασούλη, όσο και με τις συναρπαστικές αλλαγές που θα δούμε στους συμμετέχοντες, καθώς επίσης θα μας χαρίσει ανεπανάληπτες
Keywords
Τυχαία Θέματα