Δ.Σκαρμούτσος:Μιλά για τον κοινωνικό ρατσισμό που έχει βιώσει

13:30 2/5/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στo "Βήμα Της Κυριακής" για την απόφασή του να πάρει μέρος στο Master Chef αλλά και το τι κέρδισε από αυτό.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο γνωστός μάγειρας αρχικά ήταν αρνητικός: «Ήρθαν και με βρήκαν από το στούντιο παραγωγής. Στην αρχή είπα όχι, γιατί θεωρούσα ότι δεν ήμουν για την τηλεόραση. Εμφανισιακά τα στερεότυπα της τηλεόρασης είναι άλλα, και εμένα αν με βγάλεις από την κουζίνα είμαι σαν ψάρι έξω από τη γυάλα». Τελικά όμως αποφάσισε να πει το ναι και το αποτέλεσμα ήταν: «Κέρδισα
λίγα χρήματα και μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Αυτό ήταν που άλλαξε δραστικά τη ζωή μου. Για τα φώτα της δημοσιότητας είπε: «Ευτυχώς όλο αυτό μου συνέβη στα 40, γιατί αν ήμουν 20 ίσως να είχα πρόβλημα. Δεν σκοπεύω να κάνω καριέρα στην τηλεόραση, έχω ήδη καριέρα στη μαγειρική. Δεν πληρώνω τους λογαριασμούς μου από την τηλεόραση αλλά από την κουζίνα».

Τέλος μίλησε και για τα τατουάζ του: "Έχω περάσει πάρα πολλά για αυτά τα τατουάζ. Πριν έξι μήνες οι άνθρωποι άλλαζαν
πεζοδρόμιο. Πρωτού βγω στην τηλεόραση πήγαινα σε πολυξατάστημα και με ακολουθούσαν φουσκωτοί για να μην κλέψω. Έχω περάσει πολλούς ελέγχουςαεροδρομίου όπου νόμιζαν ότι είμαι φυλακόβιος".
Keywords
Τυχαία Θέματα