Δισεκατομμυριούχα η Madonna!

16:02 2/4/2013 - Πηγή: TVNea
Το ένα δισεκατομμύριο δολάρια αγγίζει η περιουσία της Madonna, μετά τις τελευταίες, άκρως κερδοφόρες, επιχειρηματικές της επενδύσεις. Μολονότι η πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία της δεν ήταν και από τις καλύτερες που έχει κάνει στην καριέρα της [την θυμόμαστε να δείχνει τα οπίσθια και το στήθος της σε μερικές συναυλίες!], η 54χρονη superstar αύξησε την περιουσία της από 700 εκατομμύρια σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

Σύμφωνα με το περιοδικό Women's Wear Daily, η Madonna
κατατάσσεται πια στην κορυφή των πιο πλούσιων προσώπων της ποπ μουσικής για το 2012, αποδεικνύοντας πως, εκτός από καλλιτέχνις, είναι και πανέξυπνη επιχειρηματίας! Όπως όλοι ξέρουμε, η βασίλισσα της ποπ είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Η παγκόσμια της περιοδεία «MDNA», κατά τη διάρκεια της οποίας έδωσε 72 sold out συναυλίες, συγκέντρωσε έσοδα του ύψους των 305.158.363 δολαρίων και της χάρισε 75 εκατομμύρια δολάρια αλλά και 10 εκατομμύρια δολάρια από τηλεοπτικά δικαιώματα και πωλήσεις DVD. Οι πωλήσεις του αρώματος που δημιούργησε με όνομα «Truth of Dare», επίσης, της απέδωσαν άλλα 60 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι επενδύσεις της στην εταιρεία ποτών Vita Coco και στην αλυσίδα γυμναστηρίων Hard Candy, καθώς επίσης και η συλλογή ρούχων Material Girl που «τρέχει» μαζί με την κόρη της, Λούρδη, αποδείχτηκαν επίσης «χρυσές» κινήσεις. Στην περίπτωσή της το καλλιτεχνικό δαιμόνιο συμβαδίζει με το επιχειρηματικό. Μ’ άλλα λόγια, εξαργυρώνει τη φήμη της στο έπακρο!
Keywords
Τυχαία Θέματα