Διπλή επίθεση σε αλλοδαπούς μετανάστες!

16:05 5/11/2012 - Πηγή: TVNea
Ακόμη δύο θλιβερά περιστατικά έρχονται να προστεθούν στη λίστα των επεισοδίων βίας απέναντι σε μετανάστες της χώρας μας. Αυτή τη φορά, στην περιοχή Αμπελάκια Σαλαμίνας, βρέθηκε χθες μετανάστης αλυσοδεμένος και άγρια ξυλοκοπημένος! Σαν να μην έφτανε αυτό, ο άτυχος άνδρας έμεινε αλυσοδεμένο σε ένα δέντρο του πεζοδρομίου για ολόκληρο το βράδυ!

Τον μετανάστη βρήκαν περαστικοί νωρίς το πρωί της Κυριακής, οι οποίοι και κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Οι άνδρες του ΕΚΑΒ βρήκαν τον άντρα πρησμένο από το ξύλο, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός
πως ήταν αλυσοδεμένος από το λαιμό! Ο αλλοδαπός ξυλοκοπηθείς είναι αιγυπτιακής καταγωγής, μεταφέρθηκε στο ΘΡΙΑΣΙΟ νοσοκομείο και φαίνεται να δηλώνει πως δέχθηκε επίθεση από το αφεντικό του.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, μετανάστης από το Μπαγκλαντές βρέθηκε μαχαιρωμένος στο δεξί πόδι στην οδό Αχιλλέως στο Παλαιό Φάληρο. Ήταν περίπου 14:00, όταν εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ασκληπειό νοσοκομείο, ενώ πιθανοί δράστες είναι τρεις νεαροί Έλληνες.
*ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00! - Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΕΛΛΗ ΓΚΙΝΗ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ! - ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΣΕΦΕΡΛΗ; - ΜΟΝΟ ΣΤΟ "TV NEA"!!!

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα