Δημήτρης Ουγγαρέζος: ΄΄Δεν μετάνιωσα ούτε δευτερόλεπτο που δεν πήγα στον ΑΝΤ1΄΄!

18:31 26/6/2014 - Πηγή: TVNea
Το Πρωϊνό του Mega γιόρτασε χθες με ένα μεγάλο πάρτυ την ολοκλήρωση της σεζόν τους. Το ραντεβού τους δόθηκε στο Island και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το δίδυμο Πέτρος Κωστόπουλος-Τζένη Μπαλατσινού. Μεταξύ αυτών παραβρέθηκαν και η Τέτα Κμαπουρέλη, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μάρκος Σεφερλής, η Στέλλα Καλλή, η Ευαγγελία Αραβανή, πολλοί συμμετέχοντες του ΄΄J2US΄΄
αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που ρωτήθηκε για την φετινή του συνεργασία αλλά και την απόφαση του Πέτρου Κωστόπουλου να μην συνεχίσει τον επόμενο χρόνο στο Πρωϊνό του Mega.
Τι είπε λοιπόν ο ίδιος για την αποχώρηση του Πέτρου Κωστόπουλου;
«Φυσικά και είναι απώλεια. Η ομάδα χρειαζόταν επικεφαλής, ο Πέτρος γέμισε με το παραπάνω αυτό το κενό, οδήγησε την ομάδα. Φυσικά και στενοχωριέμαι, νομίζω όλη η ομάδα. Όταν ένας άνθρωπος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας σε δύσκολες συνθήκες τότε γίνονται πιο γρήγοροι οι ρυθμοί που γίνεται ένα πρόσωπο μέρος αυτής της ομάδας. Από εκεί και πέρα του εύχομαι ότι καλύτερο και σίγουρα θα μείνουμε σε επαφή».
Όσο για το τι θα κάνει ο ίδιος με το Mega, ανέφερε:
«Εγώ έχω συμφωνία με το κανάλι για άλλη μία χρονιά, δεν ξέρω ακόμη που θα αξιοποιηθώ. Φυσικά όλα θα είναι αποτέλεσμα συζητήσεων οι οποίες δεν έχουν γίνει ακόμα».
Τέλος, ρωτήθηκε αν έχει μετανιώσει που δεν ακολούθησε στον ΑΝΤ1 τον Γιώργο Λιάγκα και ο ίδιος απάντησε:
«Όχι, ούτε ένα δευτερόλεπτο»
Keywords
Τυχαία Θέματα