Δήλωση-βόμβα από τον Νίκο Γκάνο για το περίφημο πλάνο:''Κάποιος έδωσε την εντολή,δεν είναι τυχαίο...''

14:16 19/6/2016 - Πηγή: TVNea
Στον ''Art fm 90.6'' και τον δημοσιογράφο,Λάζο Μαντικό,μίλησε ο Νίκος Γκάνος.Ο τραγουδιστής, που το τελευταίο διάστημα απασχόλησε όσο κανείς τους δημοσιογράφους λόγω των...ξεσπασμάτων του στην εκπομπή,''Namaste'',μίλησε ,μέσα σε άλλα, και για το θέμα του περίφημου...πλάνου!

Για τον ρόλο του συμπαρουσιαστή

«Ο ρόλος του συμπαρουσιαστή είναι κάτι μου δεν με κέρδισε τελικά. Αλλά γενικά δεν το μετάνιωσα γιατί ήταν μια εμπειρία! Γνωρίζουμε πράγματα για τον εαυτό μας και μαθαίνουμε νέα πράγματα».

Για το περιστατικό
με το πλάνο στην εκπομπή NAMASTE

«Δεν έγινε καμία πλάκα με το πλάνο στην τηλεόραση. Ήταν σοβαρό! Το πρόβλημά μου δεν ήταν ότι είχα λίγα πλάνα. Το πρόβλημά μου ήταν ότι μιλούσα και δεν με έδειχνε καθόλου. Και είχε γίνει προφανώς επίτηδες όλο αυτό. Αυτό εμένα δεν μου άρεσε! Και δεν ήταν κάποιο τεχνικό πρόβλημα όλο αυτό...»,σημειώνει ο Νίκος Γκάνος, και συνεχίζει:«Επίσης, την προηγούμενη ημέρα πριν το περιστατικό αυτό, δεν με άφησαν να μπω στην εκπομπή. Δεν με άφησαν με διάφορες δικαιολογίες. Υπήρχε ιστορία από πίσω και δεν έγινε έτσι απλά τυχαία όλο αυτό. Οπότε για αυτό το έκανα όλο αυτό που έκανα, και δεν το μετανιώνω! Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο από μεριάς μου. Ίσα ίσα, με τα παιδιά βγαίνουμε και έξω μαζί είμαστε μια χαρά. Μπορεί να είναι και μέσα στην παρέα αυτός που δεν με θέλει» (γέλια).

Ακόμη,αναφορικά με το γιατί δεν είχε πλάνα,ο ίδιος δηλώνει:«Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν. Το σίγουρο είναι ότι κάποιος έδωσε την εντολή. Δεν είναι τυχαίο». «Όλοι σοβαρά το πήραν όταν συνέβη αυτό και μπήκα μπροστά στο πλάνο της Ναταλίας Γερμανού. Δεν μου είπε κανένας τίποτα μετά. Τίποτα απολύτως. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κάθε ένας αν εγώ θεωρώ ότι είναι σωστό κάτι. Εννοείται ότι δεν ξέρω τηλεόραση και ούτε πήγα να πω ότι ξέρω τηλεόραση και ότι κάνω χρόνια, δεν θέλω να την μάθω κιόλα!».

Για το αν τον ενδιαφέρει η τηλεόραση

«Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, η τηλεόραση δεν με ενδιαφέρει. Τώρα στο μέλλον αν είναι κάτι άλλο, δεν ξέρω. Ποτέ μην λες ποτέ. Στην αρχή που μου έκανε την πρόταση το «Epsilon» δεν ήξερα αν θα το κάνω. Ρώτησα τους φίλους μου και την οικογένειά μου και οι περισσότεροι μου είπαν ότι δεν έχεις να χάσεις κάτι. Και έγινε! Δεν μου άρεσε τελικά και δεν θέλω να το συνεχίσω. Το παίρνω σαν εμπειρία».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα