«Δίδυμα φεγγάρια» με πολλές οντισιόν!

18:31 20/11/2015 - Πηγή: TVNea
Το γοργόν και χάριν έχει! Στις 24 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 Κύπρου η νέα
δραματική - κοινωνική σειρά του σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και του παραγωγού Κούλλη Νικολάου, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως Ρένας Ρώσση - Ζαΐρη «Δίδυμα φεγγάρια», το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός το 2014.

Αυτές τις ημέρες γίνονται συνεχείς οντισιόν για τις κοπέλες που
θα υποδυθούν την Αγάπη και την Ελισάβετ, τις δύο κόρες του Ανδρέα (Γρηγόρης Βαλτινός) και της Αλίκης (Χριστίνας Παυλίδου), ενός παράφορα ερωτευμένου ζευγαριού που γνωρίστηκε στη γραφική λίμνη Κερκίνη στη βόρεια Ελλάδα.

Η υιοθεσία

Τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ενώ η ιστορία του βιβλίου είναι βασισμένη σε αληθινά περιστατικά και αφορά την υιοθεσία του ενός από τα δύο κορίτσια.

Σύμφωνα με το μυθιστόρημα της Ρώσση - Ζαΐρη (εγγονής του συγγραφέα και ιδρυτή των εκδόσεων Ιωάννης Ρώσσης), την ιστορία του βιβλίου της «Δίδυμα φεγγάρια» της την είχε διηγηθεί η γιαγιά της και αφορά τη ζωή μιας φίλης της από τη Μακεδονία.

Η πλοκή είναι γεμάτη με επκλήξεις και ανατροπές. Η όμορφη κοπέλα από τη βόρεια Ελλάδα ερωτεύτηκε ένα παλικάρι και απέκτησε μαζί του δίδυμα κορίτσια. Δυστυχώς ο συγκυρίες της ζωής την ανάγκασαν να δώσει το ένα. Τα δύο παιδιά μεγάλωσαν χωρίς να γνωρίζουν την αλήθεια. Η υιοθετημένη κόρη, που δόθηκε σε μια πλούσια οικογένεια, είχε ένα ατύχημα το οποίο την καθήλωσε και τότε ήταν που βρέθηκε στον δρόμο της η δίδυμη αδερφή της.

Να σημειωθεί ότι με το βιβλίο «Δίδυμα φεγγάρια» η λογοτέχνιδα παρουσίασε μια άλλη της συγγραφική πλευρά στο κοινό της, καθώς μέχρι την έκδοση του βιβλίου είχε αφοσιωθεί στη μετάφραση χιλίων παιδικών βιβλίων.

Πηγή:Espressonews.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα