ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Διαβάστε τα επόμενα 10 επεισόδια πριν παιχτούν στην TV

15:40 9/4/2016 - Πηγή: TVNea
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/04
20:00 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
33o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Στέργιος κάνει μια πρόταση στην Ελισάβετ, που αν την δεχτεί, θα αλλάξει δραματικά τις ζωές τον ηρώων μας.. Ο Αντώνης, λέει ένα ψέμα στον Φίλιππο και κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.. Ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω με τη Σίλα κι αυτή αρχίζει να τον βλέπει πιο ζεστά.. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος με την Αγάπη, φεύγουν απ’ την Πάρο για δυο μέρες και βρίσκουν επιτέλους λίγο χρόνο μόνοι τους.. Η Αρετή
στήνει μια πλάκα στο Παύλο, άνευ προηγουμένου! Μετά από μια θεαματική παραίτηση από το κομμωτήριο, η Ελισάβετ αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση που της έκανε ο Στέργιος.. Η Μαρουσώ είναι μόνη στο σπίτι όταν δέχεται μια απειλητική επίσκεψη. Εντελώς τυχαία, ο Φίλιππος με την Αγάπη μπαίνουν στο μαγαζί που δουλεύει.. η Αλίκη!

ΤΡΙΤΗ 12/04
20:00 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
34o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ:Η Αλίκη μιλάει για πρώτη φορά στη ζωή της με την Αγάπη και παθαίνει τεράστια ταραχή.. Παράλληλα, ο Στέργιος ξεκινάει εντατικά μαθήματα στην Ελισάβετ για να την παρουσιάσει σαν Αγάπη.. Ο Παύλος γίνεται όλο και πιο καχύποπτος με την Εύα που εμφανίστηκε μπροστά του στο ξενοδοχείο.. Η Λίτσα και ο Δημήτρης αποφασίζουν να έρθουν πιο κοντά στο παιδί της Ελισάβετ.. Γι’ αυτό το λόγο, η Λίτσα πηγαίνει στην Αλίκη και της ζητάει να γίνει εξέταση DNA! Στο μεταξύ, ο Παύλος μαθαίνει ότι είδαν την Αγάπη στο κέντρο της πόλης και εξοργίζεται.. Η Μαρουσώ ανακαλύπτει το όνομα του άντρα που μπήκε στο σπίτι της.. Ο Παύλος εξομολογείται στην Αμαλία το μεγάλο του μυστικό.. Ο Φίλιππος ανακαλύπτει το ψέμα που του είπε ο Αντώνης και γίνεται έξαλλος μαζί του!

ΤΕΤΑΡΤΗ 13/04
20:00 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
35o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Αντώνης καταφέρνει να κατευνάσει την οργή του Φίλιππου για τα ψέματά του, ενώ ο Παύλος ομολογεί στην Αμαλία την αλήθεια για τις δίδυμες. Η Μαρουσώ κάνει καταγγελία στον Διονύση και η αστυνομία τον ψάχνει, πράγμα που κάνει τον Στέργιο να τον απομακρύνει από την εταιρεία, στέλνοντάς τον στο Λονδίνο. Η άρνηση της Αλίκης για το τεστ dna, ενεργοποιεί τη Λίτσα που μ’ έναν έξυπνο τρόπο παίρνει δείγμα από το μωρό για ταυτοποίηση dna με τον Δημήτρη. Η Σίλα λέει στον Δημήτρη να σταματήσουν, αλλά αυτός έχει άλλα σχέδια. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης και η Κατερίνα γνωρίζονται στο σπα και αρέσει ο ένας στον άλλον. Στο σπα ο Παύλος καταστρώνει σχέδιο με την Αρετή για να γυρίσει στο σπίτι του. Η περίεργη συμπεριφορά της Ελισάβετ σχετικά με την καινούργια της δουλειά, βάζει σε υποψίες την Αλίκη, που ανακαλύπτει πως της έχει πει ψέματα. Την ίδια στιγμή ο Στέργιος ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως ήρθε η ώρα να την παρουσιάσει.

ΠΕΜΠΤΗ 14/04
20:00 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
36o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Ελισάβετ κάνει πρόβα τζενεράλε κι είναι έτοιμη να πάρει τη θέση της Αγάπης, αλλά ούτε μπορεί να διανοηθεί σε τι περιπέτεια πάει να τη μπλέξει ο Στέργιος… Ο Δημήτρης περιμένει τα αποτελέσματα D.N.A, που θα δείξουν αν το παιδί είναι δικό του, αλλά μια απρόσμενη εξέλιξη τον καταρρακώνει… Η Σίλα του ζητάει να χωρίσουν… Ο Φίλιππος κι η Αγάπη επιστρέφουν στην Πάρο και μαθαίνουν ότι ο Διονύσης μπήκε στο σπίτι για να κλέψει. Έξαλλος ο Φίλιππος τηλεφωνεί στον Στέργιο για να αντιμετωπίσει το χλευασμό του. Η Αγάπη εκμυστηρεύεται στο Φίλιππο τα όνειρά της για το μέλλον, αλλά αυτός της τα γκρεμίζει, λέγοντάς της ότι αν δε μάθουν σε μια εβδομάδα την ταυτότητά της, θα χωρίσουν οριστικά… Την ίδια στιγμή ο Στέργιος ανακοινώνει στον Παύλο ότι η πολύμηνη εξαφάνιση της Αγάπης πήρε τέλος. Η Αγάπη γύρισε σπίτι!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/04
20:00 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
37o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Στέργιος πείθει τον Παύλο πως η Αγάπη γύρισε στο σπίτι της, ενώ στη θέση της βρίσκεται η Ελισάβετ.. Ο Αντώνης, δείχνει για άλλη μια φορά πόσο κυκλοθυμικός είναι και παρατάει την Εύα μόνη της στο Σπα! Μετά την διορία που της έδωσε ο Φίλιππος, η Αγάπη προσπαθεί απεγνωσμένα να θυμηθεί ποια είναι.. Ο Αντώνης εκδηλώνει αμέσως το ενδιαφέρον του προς την Κατερίνα και οι δυο τους πάνε για φαγητό και γνωρίζονται καλύτερα.. Ο Δημήτρης αποφασίζει να βγει με κάποια άλλη για να κάνει τη Σίλα να ζηλέψει και στο τέλος.. το καταφέρνει! Ο Στέργιος συνεχίζει το σατανικό του σχέδιο με επιτυχία.. Στο μεταξύ, ο Μπρούνο με τη Σίλα κάνουν ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα.. Η Ελισάβετ συναντά για πρώτη φορά τον Παύλο, ως Αγάπη!

ΔΕΥΤΕΡΑ 18/04
20:00 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
38o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ:Η Ελισάβετ, υποκρινόμενη την Αγάπη, έχει ένα ξέσπασμα απωθημένων στον Παύλο, που τον συντρίβει. Την ίδια στιγμή η Αλίκη αποφασίζει να παρακολουθήσει την Ελισάβετ, σίγουρη πως της λέει ακόμα ψέματα για την δουλειά της. Η Αγάπη κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να θυμηθεί και τελικά θυμάται κάτι πολύ σημαντικό. Ο Αντώνης και η Κατερίνα βγαίνουν και μια καινούργια ερωτική ιστορία ξεκινάει. Αλλά και η ιστορία της Σίλας και του Δημήτρη εξελίσσεται σε κάτι που κανένας από τους δύο δεν περίμενε, μια κι αρχίζουν να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Ο Αντώνης παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της Αγάπης, κάνοντας καινούργια οικονομική συμφωνία με τον Στέργιο, για τις πληροφορίες που του παρέχει. Μετά το αυθαίρετο ξέσπασμα της Ελισάβετ στον Παύλο, ο Στέργιος της απαγορεύει να συναντήσει άλλον, εν τη απουσία του. Όταν όμως η Ελισάβετ μένει μόνη στο σπίτι, δέχεται την αιφνίδια επίσκεψη της Αρετής. Η Αλίκη παρακολουθώντας την Ελισάβετ, βρίσκεται μπροστά στην αλήθεια.

ΤΡΙΤΗ 19/04
20:00 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
39o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Αλίκη μαθαίνει κάτι για την Ελισάβετ που την κάνει ευτυχισμένη και ύστερα το μοιράζεται με την Αρετή.. Στο μεταξύ, ο Μπρούνο με τη Σίλα αποφασίζουν να πάνε μαζί στη Ρώμη, εσπευσμένα.. Η Αλίκη παίρνει τον Παύλο τηλέφωνο μεσ’ τη νύχτα θέλοντας να του πει πως αισθάνεται πραγματικά.. Μια καινούρια ερωτική ιστορία ξεκινά, καθώς ο Αντώνης βγαίνει με την Κατερίνα για ποτό και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά.. Η Λίτσα βγαίνει με έναν μυστηριώδη άντρα και λέει ψέματα στον Δημήτρη ότι πήγε να δει την ξαδέρφη της! Ο Στέργιος μπλέκει την Ελισάβετ σε μια απάτη που θέλει να στήσει! Στην Πάρο επιστρέφει ο Θανάσης, ο αστυνομικός, έχοντας νέα για την πραγματική ταυτότητα της Μυρσίνης.. Ο Παύλος μαθαίνει την απατεωνιά που πήγε να κάνει ο Στέργιος και γίνεται έξαλλος..

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/04
20:00 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
40o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Παύλος με ένα πολύ καλοστημένο σχέδιο καθυστερεί τον Στέργιο να κάνει τη μεταφορά του ενός εκατομμυρίου ευρώ από τον λογαριασμό της Αγάπης στον δικό του. Την ίδια στιγμή στέλνει τον Απόστολο να συνεφέρει την υποτιθέμενη Αγάπη. Η Εύα καταφεύγει στη βοήθεια και τις συμβουλές του Αντώνη, για να χειριστεί την μυστήρια υπόθεση του μοναχού Αμβρόσιου και να ανακαλύψει τι κρύβουν μαζί με τον Παύλο. Ο Αντώνης και η Κατερίνα ωστόσο, συνεχίζουν τις συναντήσεις τους. Η Σίλα είναι στη Ρώμη με τον Μπρούνο, αποφασισμένη να διακόψει με τον Δημήτρη. Αυτός όμως την πολιορκεί με τηλέφωνα, που η Σίλα δεν απαντά. Ο Μιχάλης βγάζει έξω την Αλίκη για τα γενέθλιά της και της κάνει δώρο ένα μονόπετρο δαχτυλίδι. Ο Φίλιππος μαθαίνει στην αστυνομία όλη την αλήθεια για την Αγάπη, η οποία την ίδια στιγμή θυμάται τα πάντα για τη ζωή της!!!

ΠΕΜΠΤΗ 21/04
20:00 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
41o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ:Η Αγάπη βρίσκει τη μνήμη της κι ο μικρός Νικόλας τη φωνή του. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η Αγάπη θυμάται ότι έχει αφήσει πίσω το παιδί της και φεύγει αμέσως από την Πάρο, προκειμένου να το βρει. Εκεί όμως έρχεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη ανατροπή της ζωής της, μια δίδυμη αδελφή, που η ίδια αγνοεί την ύπαρξή της… Τα «δίδυμα φεγγάρια» συναντιούνται για πρώτη φορά, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την έκβαση αυτής της συνάντησης… Την ίδια στιγμή ο Παύλος φεύγει στο Λονδίνο για τις εξετάσεις που θα καθορίσουν τη ζωή του… Οι μηχανορραφίες του Στέργιου δεν έχουν τέλος… Για να εξοντώσει την Αγάπη και να περάσει η περιουσία στα χέρια του, στήνει ακόμα ένα βρώμικο σχέδιο… Για πρώτη φορά όμως, η τύχη δεν του χαμογελάει… Οι εκπλήξεις που τον περιμένουν ίσως να είναι πολύ δυσάρεστες…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/04
20:00 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
42o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Αγάπη δεν ξέρει τι να πιστέψει και παθαίνει κρίση πανικού μετά από την πρώτη συνάντησή της με την Ελισάβετ.. Παράλληλα, ο Δημήτρης με τη Λίτσα αρχίζουν να διεκδικούν το παιδί της Ελισάβετ.. Σε πολύ δύσκολη θέση έρχεται η Αλίκη όταν η Αμαλία της ζητάει κάτι που έχει σχέση με τον Παύλο.. Ο Στέργιος με την Ελισάβετ πιάνονται στα χέρια μετά το συμβάν με την Αγάπη.. Ο Νικόλας κλειδώνεται στον εαυτό του πάλι, έτσι η Μαρουσώ αποφασίζει να τον πάρει και να φύγουν από την Πάρο , αιφνιδιάζοντας τον Φίλιππο και την Αγάπη.. Η Ελισάβετ δεν αντέχει άλλο την πίεση και εξομολογείται στην Αλίκη την αλήθεια.. Στο μεταξύ, ο Παύλος με μία κίνηση αφήνει την Αμαλία και τον Απόστολο, άναυδους! Η Αγάπη το παίρνει απόφαση και πάει στο σπίτι του πατέρα της, όπου έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την.. Αρετή!http://www.tvnea.com
Keywords
διδυμα, φεγγαρια, διδυμα, επεισοδια, φεγγαρια, δευτερα, dna, εταιρεία, τεστ, πεμπτη, αυθαιρετα, τριτη, νέα, μνήμη, tvnea, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , λιτσα πατερα, καθαρα δευτερα, σιλά, αποτελεσματα, βγαινουν, μνήμη, αστυνομια, δουλεια, λονδινο, μωρο, ονειρα, πιεση, ρωμη, τεστ, τηλεφωνο, τυχη, ψεμα, ψεματα, ωρα, dna, tvnea, αγαπη, αμαλια, αρετη, βγαινει, βοηθεια, βρισκεται, φαγητο, γινει, γινεται, δευτερα, δειχνει, δειγμα, διδυμες, διορια, δωρο, ευα, ευρω, ειπε, εκβαση, ελισαβετ, εβδομαδα, εξετασεις, εξελιξη, επιτυχια, ερχεται, ερχονται, εταιρεία, εξυπνο, ζωη, ζωης, ιδια, υποθεση, κινηση, κριση πανικου, κυκλοθυμικος, κομμωτηριο, λεει ψεματα, λογο, μυστικο, μπρουνο, μυστηρια, νυχτα, ξενοδοχειο, παντα, ονομα, παιδι, πλακα, σιγουρη, σπιτι, στεργιου, σχεδια, σχεδιο, ταυτοτητα, φωνη, φορα, δαχτυλιδι, δημητρης, ετοιμη, καχυποπτος, μια φορα, μπροστα, οργη, παυλος, πληροφοριες, ποτο, θανασης, ξεκαθαρισμα, χερια
Τυχαία Θέματα